Robert Bergh om sina åtta hockeyhästar

1 av 5
Adrian Chip.
TRAV

Adrian Chip

Ägare: Peter Forsberg, 50 procent.

”Jag har stora förhoppningar på Adrian Chip och jag blir glad varje gång jag ser honom köras för vagn. Han får göra några starter i Sverige innan vi åker till USA med honom i början av sommaren.”

Charles de Gaulle

Ägare: Peter Forsberg, 50 procent.

”Han har visat väldigt fin kapacitet, men får ta en liten paus nu. Han är väldigt valpig av sig fortfarande, men jag hoppas att han mognar på sig. Han kommer att kunna hävda sig bra i V75 även i fortsättningen.”

Coktail Star

Ägare: Henrik Zetterberg, 25 procent.

”En tvååring som hamnat lite efter i träningen efter att ha gjort sig illa i ett bakben. Annars är det en häst som jag har stora förhoppningar på.”

Enritj

Ägare: Henrik och Daniel Sedin, 50 procent vardera.

”Han vann ett lopp som tvååring och är en häst som jag har rätt så stora förhopningar på. Han kommer att kunna vara med i kvalen till de stora årgångsloppen och med rätt utveckling hoppas jag att han kan kvala in till någon final också.”

Lord Stanley

Ägare: Tommy Salo och Peter Forsberg, 50 procent vardera.

”Han har jag precis fått i träning och den enda uppfattningen jag har av honom är det jag sett i loppen han gjort tidigare.”

Rob Ridge

Ägare: Henrik Zetterberg, 25 procent.

”En tvååring som är i Paris och tränar för fullt. Han har en väldigt bra stam och det är en häst som jag hoppas mycket på.”

Roi d’ Inverne

Ägare: Tommy Salo och Peter Forsberg, en tredjedel var.

”Han blev lite sämre och sämre för varje start, men det visade sig att han hade problem med halsen. Han gör årsdebut i april och ska kunna hävda sig bra i V75 framöver.”

Roland

Ägare: Henrik och Daniel Sedin, 50 procent vardera.

”Jag tror att vi hittat felet med honom då han inte haft rätta orken i de senaste starterna. Han ska vi trimma på med en månad till ungefär och i början av april ska han vara tillbaka på banan.”

Thomas Sandberg, Minimedia