VÄRMNINGSTIPS

TRAV

Här hittar du det viktigaste som noterats under uppladdningen inför kvällens V64.

Dagens Bästa

:

4 Glen Tilly är väl förberedd inför kvällens uppgift och såg riktigt fin ut i lugna tempon. Walmann låter dessutom nöjd utan att lova seger, men det behöver nog inte vara helt fel att spika i första.

Dagens Avslag

:

5 Sissel Godiva (V64-3) glänste inte särskilt mycket i sin värmning och känns klart överstreckad. Hästen är dessutom ruggigt osäker, så att chansa bort henne känns inte helt fel.

Tänk på att

:

Man funderar på att ladda rejält med flera ekipage i den femte avdelningen och det innebär troligen dödens för 6 Salma Boko (V64-5) då 3 Operett Brick känns som trolig ledare. Det kan bli tufft.

1 Sos Kievitshof (V64-2) är riktigt startsnabb och visade väldigt fin form i sin värmning. Conrad Lugauers häst kan bli svårflörtad från front.

10 Dad´s Launcher (V64-3) är bästa hästen i loppet. Värmningen var dessutom klart bra och det är ett måste på samtliga kuponger!

7 Night Queen Indika (V64-4) troligen sitter i ledningen och när värsta konkurrenterna meddelar att de kommer köras snällt, så kan det hålla hela vägen! Värmningen var klart bra!

Mattias Spante, Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM