"Jag vill aldrig mer se Atle Hamre på en travbana"

Foto: Foto: KANAL75
Tv-experten Lennart Forsgren är mycket irriterad på Atle Hamres affärer.
TRAV

Reaktionerna på Atle Hamres gripande har blivit starka.

Så också i Travsverige.

– Fy fan, det är rent ut sagt förjävligt det han håller på med, dundrar tv-experten och kusken Lennart Forsgren.

Atle Hamre blev så sent som för ett och ett halvt år sedan frisläppt från ett fem år långt fängelsestraff för utpressning.

Hans comeback på Solvalla möttes av stora ovationer, men nu har den norske stjärnkusken alltså hamnat i knipa igen. Tillsammans med fyra andra personer satt han under förmiddagen i förhör med polisen misstänkt för utpressning. Tv-experten och kusken Lennart Forsgren har precis fått höra nyheten när Trav365 ringer.

– Fy fan, det är rent ut sagt förjävligt det han håller på med! Travet i Norge har haft problem tidigare, men var på väg uppåt igen och nu kommer den här grejen och förstör allting, dundrar Lennart Forsgren och fortsätter:

– Det rör ju också oss i Sverige då han är en känd profil och en sådan här sak är ju givetvis ingen bra reklam för travsporten, även om Norge självklart drabbas hårdast, säger Forsgren.

Inga sympatier för Atle

Forsgren lider med anhöriga och vänner till Atle Hamre som behöver dras med i det här.

– Man tycker jäkligt synd om hans familj som ska behöva vara med om ytterligare en sådan här grej. Och man har ju samtidigt svårt att se att han var oskyldig som han hävdade tidigare när han nu dras in i en ny härva. Det är ju inga lättsamma saker han misstänks för, säger Lennart Forsgren.

Och avslutningsvis så meddelar han inga som helst sympatier för Atle Hamre själv.

– Han må vara trevlig och så där när man träffar honom, men när han gör såna här saker så tycker man inte synd om honom. Inte ett jävla dugg. Det ska till mycket för att man ska frias när man blviit gripen och det han gjort, en andra gång, är helt oförlåtligt. Jag vill aldrig se Atle Hamre på en travbana igen, säger Lennart Forsgren.

Mattias Spante, Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM