Scarly och Erixson inleder?

TRAV

Kapable Scarly är klar favorit i det inledande V4-loppet. Och det låter som att man har en bra uppgift idag.

– Han har känts pigg och fin i jobben hemma och jag måste tro på bra chans idag. Scarly kan vara en spik att luta sig emot inledningsvis, säger Erixson.

Foto: Kanal 75

Örebrotränaren Lars Erixson hade sitt bästa år som tränare i fjol, och har också börjat året bra med en seger på fem försök. På Örebros lunchomgång selar han ut dagens största favorit.

– Scarly är kapabel, men han problem har väl varit litegrann det att han inte tar ut sig för fullt i loppen. Nu känns han dock pigg och fin i jobben, så jag måste tro på bra chans trots ett lite dåligt spår.

Kan Scarly vara en bra spik att inleda V4-spelet med?

– Jag tror han kan vara det. Han känns som sagt bra och motståndet är kanske också lite lättare än vad han är van vid, säger Erixson.

Örebrotränaren kör också i de två avslutande avdelningarna, men ser inte sina uppsittningar där med några större segermöjligheter.

– Nej, jag tror inte jag vinner med någon av dem. Rya Barb Spring (nr 1 i V4:4) körde jag senast, och den är travsäker och rätt så kvick ut, men en plats är nog det bästa vi kan hoppas på. Sen den som jag kör i tredje (5 Svartens Jasmin) har jag ingen jättekoll på, men det borde bli svårt.

Vi får önska lycka till, och framförallt med Scarly då?

– Ja tack, vi provar och gör så gott vi kan, avslutar Lars Erixson.

Mattias Spante