Outsidern: Jag är inte rädd

Chansningen kan vara lösningen i V75:2

TRAV

Micke Nybrink väljer att bygga hela sitt system på Zero Sum Game.

Och från tränaren Erling Fogman är det positiva tongångar.

– Jag är inte rädd för en enda häst som vi möter på lördag, säger Erling.

När sveriges bästa travkrönikör väljer att bygga hela sitt system till V75 på en 12%:are, så tar vi på Trav365 givetvis kontakt med tränaren för att kolla hur läget är med Zero Sum Game. Erling Fogman som tränar hästen, hur mår Zero Sum Game för dagen?

– Han mår jättefint, pigg och glad. I tisdags kändes han klart bra i ett jobb, så formen den är det absolut inget fel på till i morgon, den är på topp.

Vad säger du om hans senaste insats och vad blir taktiken på lördag?

– Han var jättefin senast då han enkelt spurtade förbi övriga till slut. Då mötte han, trodde jag, en för bra häst i den där italienska (Fabrice Axe), men den slog han ju hur lätt som helst. I morgon får man se till att söka ryggar under slutrundan, och sedan blåsa ner dem över upploppet.

Micke Nybrink väljer att bygga hela sitt system på din häst och spikar, vad säger du om det?

– Det behöver inte vara fel, han brukar kunna sina saker han den där Micke. Jag har faktiskt träffat honom, han är riktigt trevlig. Jag håller faktiskt med honom, får bara min häst vara i närheten av dem där framme när man kommer ur sista sväng, så får de vara bra för att stå emot honom över upploppet.

Du tror med andra ord på bra segerchans, och att Nybrink kan ha en riktigt bra spik till i morgon?

– Ja, det tror jag. Jag räds absolut inte motståndet, och de ska som sagt vara bra om han har tätkänning in på upploppet. Då tror jag Zero Sum Game spurtar ner allt, därför har jag själv också spikat, avslutar Erling Fogman.

Trav365