Bra chans för Face The Evil

Bättre fäste ska leda till vinst

TRAV

Tränarsambon Bert Pettersson har full koll på hästarna och hoppas på minst en seger i kväll. Ove A Lindqvist i förstekusk i stallet och kör de två bästa chanserna.

5 Face the Evil (V65-1) håller sin fina form. Han går fortfarande tung träning och är inte vässad, det är därför som han ser lite seg ut. Nu är det inte så farligt emot och jag räknar med att Ove kör undan i god tid den här gången.

– Det blir inga ändringar förutom att det blir bättre broddat, senast fick han inte det rätta fästet. Om jag inte trodde på chans så skulle jag sluta med trav. Han har i alla fallbästa chansen av våra tre och vi hoppas på minst en seger.

2 Louise Lucky Sea (V65-4) har varit ofärdig på slutet, men känns uppåt i jobben och ska vara bättre nu. Han riskerar att bli för het i ledningen och är bäst bakifrån, men det är nite så roligt att släppa till dom på start. Kusken får lösa detta men jag är nöjd om han slutar trea eller fyra. Det blir inga ändringar.

12 Michael Jonsson (V65-6) var bra senast och vann med krafter kvar. Han har fin form men trivs inte i ledningen. Han möter två bra som också står med bakspår och förhoppningsvis kan han ta rygg på dessa. Det är tuffare emot nu men han är en av de trea eller fyra hästarna som kan vinna. Det blir inga ändringar och han trivs utmärkt med hakar.

ATG Idag

ARTIKELN HANDLAR OM