Starka streck på Stenströmer

Norskt huvudlag ska hjälpa Citizen Case

TRAV

Ulf Stenströmer selar ut tre favoriter och är omgångens nyckeltränare.

4 Citizen Case (V65-4) är en startsnabb och trevlig travare som dock visade lite tveksamma tendenser efter ett par starter. Vi satte därför på honom ett norskt huvudlag och det får han tävla med tills han förstår vad det hela går ut på, och han ska gå med skor i dag.

– På det som hästen har visat måste han räknas tidigt i det här gänget. Jag är inte säker på att han tar spets för Håkan Erikssons häst är också väldigt startsnabb.

1 Madelaine Try (V65-5) har gjort det jättebra hela tiden i min regi. Att hon skulle rada upp några segrar trodde jag definitivt inte när jag fick henne i träning. Hästen har fortsatt att utvecklas och senast gick hon bra som tvåa. Hon fick gå först i tredjespår sista 400 metrarna men fick stryk av en smygkörd häst.

– Det var inget att säga om och jag tycker att hon är en av de som kan vinna här. Hon är inte så snabb ut att hon kan försvara innerspåret så det gäller för Björn att hitta ut. Men den kusken brukar ju vara bra på att lösa sådant. Det blir barfota runt om som vanligt.

3 Alfa Omega (V65-6) har en speciell aktion men är stark och rejäl. Hästen har en underbar inställning och vill alltid vara först i mål. Näst senast hade han en halsinfektion men kunde ändå bli tvåa och senast fick han ett tufft lopp med tredjespår fram i dödens.

– Jag tycker att han fullföljde väldigt bra som tvåa då och han känns fräsch och fin i jobben. Han är snabb ut och är väl hästen att slå i loppet. Det blir barfota fram och han är min bästa chans inom V65.

ATG Idag