Karlsson har klart för sig

Litar inte på Lady Pilana

TRAV

Hans Karlsson selar ut tre hästar och två är favoriter. Han brukar ha klart för sig både vad gäller motstånd och underlag, och i dag håller han inte alls med spelarna.

4 Lady Pilana (V65-2) tycker jag inte är någon märkvärdig häst och jag förstår inte varför hon har fått ett så stort förtroende av spelarna. Hon är snabb ut men ingen blixt och ledningen är inte alls given. Hon växer minst en klass i spets, men måste ändå få bestämma för att vara med i matchen. Från ledningen är hon ett streck av flera.

5 Marilla (V65-2) är rätt kvick ut och trots läget har hon bra chans att ta ledningen. Hon fungerar lika bra från spets som bakifrån men nyckeln till seger ligger nog i att hon tar ledningen. Hon bör ha vettig chans om hon får köra ett lugnt förstavarv. Hon är ingen spik men bör streckas.

8 Trans Elektra (V65-5) har hygglig form trots att raden ser trist ut. Nu är läget helt fel och hon behöver inte streckas över huvud taget.

– Jag har inte planerat några ändringar på någon av mina hästar och 5 Marilla (V65-2) är utan tvekan min bästa chans. Det är kallt i backen och även om solen ligger på så tror jag att banan håller bra i dag, den blir knappast tung.

ATG Idag