Inte läge att spela Hockey

Fyra hästar men dålig chans

TRAV

Håkan Eriksson har fyra hästar till start men tror inte på någon seger.

2 Days of Glory (V65-1) fick dödens senast och det hatar hon, hon ska ha ledningen eller en smygare. Hon hade låg puls efteråt och det loppet är det bara att glömma. Hon känns fin i jobben och jag tror att formen är bra. Hon är inte lika snabb i voltstart men med rätt resa är hon bland de tre.

5 Smash It (V65-2) har haft svårt att komma med i lopp och inte kunnat starta kontinuerligt. Nu har han fått ett lopp i kroppen och känns uppåt. Han är startsnabb men taktiken får kusken bestämma. Hästen är bäst på kort distans och jag tror att han är med där framme men att han får svårt att vinna.

3 Cinderella Crown (V65-4) är som hon är, hon fungerar bara i ledningen. Hon har lätt att galoppera och man hinner aldrig parera. I jobben känns hon fin och jag tror att formen är bra. Distansen är lite väl lång nu och jag väljer att ligga lågt.

8 Lucky Moment (V65-6) var duktig vid vinsten senast men travade inte som bäst. Han är behandlad och har stått över lite efteråt. Han har ingen toppform och behöver ett lopp i kroppen, dessutom är läget knepigt.

– Det blir inga ändringar på mina hästar och 2 Days of Glory (V65-1) är missgynnad om det blir en tung bana. Jag har ingen bra chans men om någon ska kunna vinna så är det väl ändå just hon.

ATG Idag

ARTIKELN HANDLAR OM