Lunchintervjuer

Matnyttig information inför Bergsåkers lunchtrav

TRAV

Här uttalar sig några tränare och kuskar inför dagens tävlingar.

Lars Lindberg lämnar över tömmarna bakom favoriten i V4-3 till hans före detta lärling Kristian Lindberg. Han kommenterar nedan följande om 12 Bordeaux Price.

– Han känns fin i jobben och ska ha bra form. Han travade bra på ny balans senast och brodd runtom är inga problem. Läget är förstås svårt men han ska ändå ha en möjlighet att kunna gå runt detta gäng, så bra är han för dagen menar Lars LIndberg.

Robert Bergh har två egna hästar från stallet till start. Ingen riktig toppchans men båda står sig bra när det handlar om lunchtrav på hemmaplan är sammanfattningen.

6 Perenne i V4-3 har fått gå lite för tidigt i loppen på slutet och jag siktar på att köra på speed nu istället så sent det går. Det ser ut som att det är några bra emot och inget förstastreck, men ska räknas om man tar tre-fyra stycken tycker jag.

1 Best Defence i V4-4 är lite tveksam iväg från start och lär nog tappa lite tror jag från början. Hoppas inte det blir för mycket, formen har jag inget att gnälla på men även här finns det någon som ser lite för svår ut anser Robert Bergh.

Ulf Ohlsson inte bara kör många lopp åt andra, han tränar själv ett tjugotal hästar. Två av dom kommer ut till Bergsåkers lunchtrav, varav e blir klar favorit.

2 Troubadour S. i V4-4 tyckte jag gick godkänt senast. Gången innan vann han efter ett lopp med lite draghjälp. Jag tycker formen är bra men han har gjort mig besviken tidigare så lite osäker är man alltid. Det är ibland dåliga blodvärden han dras med, men nu verkar dom bra åtminstone. Han har ett bra spår och får ett fint lopp, kan kanske behöva lite hjälp med resan igen. Det ser bra ut men någon självklar spik tycker jag inte det är.

Ohlsson har också betydligt mindre betrodda 11 Melvin R.B. i V4-1.

– Han nöter på hyggligt men tjänade snabba pengar ifjol och har haft lite svårt att växa in i kostymen. Det är för hårt motstånd idag igen och som bäst ett platsbud menar Ohlsson.

ARTIKELN HANDLAR OM