Lunchintervjuer

Spelstopp 12:15, TV4 13:00

TRAV

Erik Lindegren har koll på sin låneuppsittning och kommer med mycket intressant info om favoriten i den andra avdelningen.

- 3 Svartens Jasmin (V4-1) körde jag i höstas i tidigare regi och nu gör hon debut i ny regi. Hon kan öppna bra och distansen passar. På det hon har visat tidigare så ska hon streckas i ett dåligt lopp.

- 2 Tina Cape (V4-2) galopperade senast men den var mitt fel. Jag körde invändigt när hon gick med ett helstängt huvudlag, hon blev hetsig och gick upp i vagnen framför. Jag är jättenöjd med hur hon känns i träningen och nu kör vi med ett norskt huvudlag.

- Distans och läge är en fördel, jag försöker att köra till ledningen men hon är oberoende av löpningsförlopp i ett sånt här gäng. Jag har mycket svårt att se henne förlora och tycker att det är omgångens bästa spik, jag singelstreckade henne själv i tidningstipset.

Håkan Wallberg har två till start på lunchen varav en måste streckas.

- 4 Storm Gwin (V4-1) har en komplicerad aktion och är inte att lita på. Det ser ut som att han är tufft anmäld men han har kapacitet för vinst i ett sånt här klent lopp. Han ska streckas och den djärve spikar, men han kan galoppera när som helst. Det blir inga ändringar.

- 10 Kurre Burr (V4-2) var felanmäld och blev därför struken i fredags. Han visar fin form i jobben och bör streckas trots läget om man garderar favoriten. Det blir inga ändringar.

Åke Sundberg kör tre hästar på lunchen och inleder med sin bästa chans.

- 11 Petit Noir (V4-1) har jag kört tidigare och nu verkar formen vara fin. Det var synd på läget eftersom han är startsnabb men han går från alla positioner. Motståndet verkar klart överkomligt och han måste räknas ändå, det är min bästa chans på lunchen.

- 7 Her Be Djess (V4-2) har vi startat mest i monté men vi varvar med travlopp ibland. Hon kan springa fort men är knepig i humöret. Formen är bra och distansen passar fint men jag tror inte att vi kan komma till ledningen. Det blir inga ändringar och hon kan vara långt framme on hon sköter sig.

- 8 Staro Unique (V4-3) har jag aldrig kört så den har jag ingen koll på.

ATG Idag

ARTIKELN HANDLAR OM