ATG:s kommentator vann miljonvinst

”När sista avdelningen gått i mål trodde vi på några hundra tusen.”

TRAV

ATG-Lives kommentator Fredrik C Widman låg bakom ett bolagssystem som tog hem 1 320 000 kronor på V75.

120 000 kronor till elva personer vardera blev resultatet.

– Vi spelar bara på världens bästa spel, V75.

Foto: Kanal75
Fredrik C Widman.

Den förre halmstadtränaren och numera kommentatorn på ATG-Live, Fredrik C Widman tog hem en miljonvinst på V75 i lördags.

Totalt var vinsten på 1 320 000 kronor som delades på elva personer i ett andelssystem.

– Vi tippar för runt 10 000 kronor i veckan, bara på världens bästa spel, V75

Hur känns det?

– Det känns riktigt skönt. Jag mår bra.

Vad kosta systemet?

– 7 500 kronor kostade det. Jag har tippat åt en butik i snart ett halvår och det är andra storvinsten. Vi tog hem en storvinst redan efter några månader. Den vinsten var på en halv miljon kronor. Jag gör alltid systemet och han som driver butiken brukar ibland fylla på med några hästar. Denna gång så lade han till Lovebite i den första avdelningen samt Shejk Yerbouti i den tredje avdelningen. Jag hade bara fem rätt på mitt grundsystem men tack vare honom blev det sju rätt, det är en sjuk tur.

Vilken var bästa spiken?

– Det var Quarcio du Chene i den andra avdelningen. Han såg bättre ut än någonsin i värmningen samt att de andra i de andra i loppet såg lite svaga ut. Vi lämnar alltid in systemet sent så vi har möjlighet att se värmningar och sådant.

Var du nervös någon gång?

– Jag var faktiskt aldrig nervös. Vi fick jobba in Åke Svanstedt i den sista avdelningen. När sista avdelningen gått i mål trodde vi på några hundra tusen. Sen när det visar sig att det blev miljoner kändes det fantastiskt. Mitt motto med spel är att man måste ha tur, vilket vi hade denna gång.