Lista: Hit går alla V75-miljonerna

TRAV

V75 är spelet för dig som vill bli miljonär.

Hittills i år har ATG fått dela ut 79 miljonvinster.

Trav365 granskar bästa strategierna för att få miljonvinst.

Statistiken visar klart och tydligt att det är V75 som gäller om du vill hitta de riktigt höga vinsterna. Av de 79 miljonvinsterna är det hela 76 stycken som är V75-kuponger. Två stycken av vinsterna är V65-lappar och enbart en är en V64-lapp.

Största vinsten hittills under 2008 är på 21 330 395 kronor. Systemet kostade 990 kronor att lämna in och innehöll tre spikar. Storvinsten var inlämnad på Kronetorps Tobak o Spel.

Trenden: En spik

Det är den överlägset största vinsten i år. Näst mest vann en spelare som lämnat in sitt system via internet eller mobilen. Han eller hon vann 9 372 122 kronor och det systemet innehöll inte en enda spik. Systemet kostade över 1 000 kronor.

När man granskar hur systemen är uppbyggda syns en tydlig trend. De allra flesta miljonsystem har bara en enda spik. Men även de system som har två och tre spikar har skördat miljoner under detta års första månader.

Allt mer populärt

Att spela trav i mobilen eller på internet är något som blir allt mer populärt. Att kunna sitta hemma vid sin dator och få den bästa informationen är det som lockar många spelare.

Av de 79 miljonvinsterna är det hela 30 av dem som är inlämnade på internet eller via spel i mobilen. Kollar man på hur stora insatserna är via mobil eller internet så varierar de kraftigt.

Av de 79 miljonvinsterna svarade Harry Boy för 16 stycken.