Så kan du vinna 50 miljoner kronor

TRAV

10 miljoner i kväll.

30 miljoner på lördag.

10 miljoner på söndag.

Inom de närmaste dagarna kan du vinna 50 miljoner på trav.

Elitloppsveckan kan göra dig rik.

I kväll på Solvalla är det dubbeljackpott på V64 och blir du ensam vinnare kan du vinna 10 miljoner kronor.

På lördag är det V75 på Solvalla och en ensam vinnare kan hämta ut ungfär 30 miljoner kronor.

Veckan avslutas med en V65-omgång på Solvalla med 10 miljoner till en ensam vinnare.

Vill det sig riktigt väl är du den som på måndag går till jobbet 50 miljoner kronor rikare.

– För att bli mångmiljonär denna vecka så behöver du inte bara spela V75. Man kan bli rik på V64 och V65 också. Det vore bra att blir miljonär i semestertider, säger Hasse Svennehed på ATG.

För att vinna miljoner krävs det att du hittar de bästa skrällarna. Trav365:s expert Patrik Fernlund ger sina bästa drag för de kommande dagarna.

Onsdag:

3 Quasimodo (V64-3) galopperade direkt från start på V75 senast men såg mycket bra ut efter det. Detta är en häst på väg upp i klasserna och han har styrkan som främsta vapen. Jag tror Per Linderoth kör offensivt och krossar alla. Ett mycket intressant spel i kväll. Kan ge en bra start i miljonjakten.

11 Field Trip (V64-4) har spurtat ettrigt de två senaste starterna och det lyser form om honom. Nu står han lite svårt till men skulle det bli tempo på loppet tror jag att hans spurt fäller avgörandet i detta lopp. Han är helt bortglömd av spelarkollektivet vilket jag tackar för. Kör hårt Hanné!

Lördag:

5 Timetosaygoodbye (V75-6) har gjort det fantastiskt bra på sistone och detta är en mycket bra häst. Körning från start kulle gynna honom och med ett lopp i draget har jag svårt se någon stå emot honom sista biten. Fredrik B Larsson vinkar till publiken på upploppet och säger hej då till sina motståndare.

7 Quarcio du Chene (V75-7) är bästa vinnaren under hela veckan. Stallet låter helnöjda med sin fransman och här fick man ett drömspår. Björn Goop kör framåt från start och sedan så ska de andra få det kämpigt. Hela vägen Björn!

Söndag:

Oiseau de Feux (V65-3) känns given i det andra Elitloppsförsöket. Han visade grym startsnabbhet i Finlandia Ajo och blir svår att ta emot från början. Björn Goop upp gör inte saken sämre och han är en bra spik i jakten på tio miljoner.

Raging Fool (V65-4) är en häst jag gillar skarpt och trots att han nu möter Västerbo Paradise så känns det givet att tro på Staffan Svenssons häst. Han har gjort det mesta rätt och tål göra mycket jobb på egen hand. Knutsson får hålla i sig bakom Västerbo Paradise då Jansson trycker gasen i botten.