Dragen som gör dig till miljonär

TRAV

Vill du vinna miljoner i kväll?

Svarar du ja så ska du kolla in experten Patrik Fernlunds tips till kvällen.

– Det finns en riktigt bra spik samt några miljondrag, säger han.

Patrik Fernlund

I kväll avgörs V64 på Solvalla och det finns massor av miljoner i sexrättspotten.

Trav365:s expert Patrik Fernlund ger dig sina bästa tips i miljonjakten.

– Bygg ditt system kring min spik, säger den unge tipstalangen.

Bästa spiken:

Fizz de Zeun (V64-5) är en bra spik att luta sig mot i kväll. Den Robert Bergh-tränade hästen har sett strålande ut i de senaste starterna. Han blir bara bättre och bättre och från stallhåll låter det bra. Han tål göra grovjobb på egen hand och jag tror Robban kör offensivt från start. En bra spik!

Chansspiken:

Mr General (V64-3) har hittat nya växlar hos trollkarl Kari Lähdekorpi. Senast kämpade han sig till seger och visade prov på bra moral. Det är en häst som kan öppna rejält från start och ses med bra spetschans. Jag har varit i kontakt med stallet och de tror på bra chans. Det gör jag också och på min lapp lämnas han ensam.

Miljondragen:

Tyrone Dillion (V64-2) var svag senast men det berodde på att han var sjuk. Nu låter det riktigt bra från stallhåll och jag tror han kan få ett drömlopp härifrån. Erik Adielsson som kör är en av landets främsta och jag tror detta ekipage blir en obehaglig överraskning för spelarna.

Evita Pil (V64-4) är en häst jag ständigt håller koll på. En av mina kompisar äger hästen och han meddelade toppform när jag pratade med honom. Hästen har gått riktigt bra i jobben inför denna start och senast flög hon lågt över upploppet. Svårt läge nu men löser det sig med positionerna så är hon med och slåss om segern.