Trav365:s nya superutmaning

Foto: KANAL75
TRAV

Förra veckan kunde Trav365 presentera Hockeyligan som nya bloggare.

Nu går vi ytterligare ett steg och bjuder in ligan till en tipstävling mot Trav365:s Patrik Fernlund.

Trav365 vill erbjuda sina läsare den bästa och senaste informationen.

Förra veckan kunde vi presentera Hockeyligan som nya bloggare och det blev en succé direkt.

Nu går vi ett steg längre och bjuder in dem till en tipstävling mot Trav365:s egna tipsguru Patrik Fernlund.

– Detta blir nog en rolig utmaning. Hockeyligan är ett skönt gäng och jag tror det blir jäkligt kul. Vi chockstartar redan till helgen och det passar utmärkt då jag har läst på ordentligt till veckans V75-omgång.

Tror du att du vinner tävlingen?

– Det måste jag tro. När jag utmanade Mattias Spante i Underbarnskampen så blev segern enkel. Jag hoppas och tror att det blir likadant igen. Men man ska inte underskatta Hockeyligan. De är riktigt giftiga, säger Patrik Fernlund.

Fem veckors tävling

Tävlingen går ut på att Patrik och Hockeyligan gör ett varsitt system till aktuell V75-omgång och V64-omgång. Insatsen varje spelomgång ska vara max 150 kronor. Tävlingen pågår i fem veckor och den med mest antal rätt efter fem veckor är segrare i kampen.

– Det här gör att vi ger läsarna tips. De som vill kan följa systemen och förhoppningsvis vinna några kronor. Jag hoppas kunna leverera fina vinnare, säger Patrik Fernlund.

De som följt Hockeyligans blogg har sett att de bjudit på flera bra vinnare de senaste veckorna. Nu utvecklar vi det genom att låta grabbarna i gänget göra färdiga system, allt för att ge den bästa servicen till läsarna.

– Att utmana Patrik Fernlund är en rolig del i bloggen som gör att den nu blir ännu mer intressant. Man skulle kunna säga att utmana Trav365 och Patrik Fernlund är lika enkelt som det är kul, säger killarna i ligan.

FAKTA

System V75 lördag 14 juni

1. 2, 5, 6

2. 6 Nassau Town

3. 3 Passionate Kemp

4. 2, 3, 6, 7, 9

5. 2, 4

6. 1, 4, 5

7. 2, 4, 8

270 rader/135 kronor

Måste chansa nu för att ha någon chans att nå ikapp ligan. Bästa spiken är Passionate Kemp. Stigs drottning leder runt om. Sedan torr jag Cadeau K. vinner avslutningen men chansar med några skrällar som kan fälla ligan från seger totalt sett i tävlingen. Se upp med Blue Zorro.

Hockeyligans system finns på deras blogg.