Hockeyligan hjälper dig vinna miljoner

Foto: KANAL75
TRAV

De är landets största travsupportrar.

Nu tippar Hockeyligan på Trav365.

– Vårat drag i omgången kan vinna till ett mycket trevligt odds, säger Håkan Larsson, som är en av deltagarna Hockeyligan.

Hockeyligan startades för några år sedan och har på kort tid växt sig allt större.

Varje gång det vankas storlopp så kan man lita på att killarna i ”Ligan”, som de själv kallar sig, är på plats.

Acclaim – ligans favorit

Marcus Eriksson, son till kusken Håkan Eriksson, är en av killarna som leder klacken. Håkan Erikssons stora stjärnhäst Acclaim är Hockeyligans stora favorit och när han tävlar brukar det vara ett härligt driv på läktarna.

För några månader sedan så började Hockeyligan blogga på Trav365. På bloggen kan du läsa om det mesta och har du tur kan du få dig en riktigt bra vinnare från Håkan Erikssons stall.

Bra tippare

Hockeyligan har visat sig bra på att tippa och Trav365 bjöd in dem som gästtippare till i kväll då det som vanligt körs en V64-omgång på Solvalla. Denna gång kryddas tävlingsdagen med Sverigeloppet.

– Bästa spiken finns i den första avdelningen i form av Sveriges startsnabbaste häst Ryan Trot.

FAKTA

Hockeyligans V64-system

1. 3 Ryan Trot

2. 2 Magic Wind

3. 1.2.3.6.7.9.10

4. 2 Solid Lady Spin

5. 1.2.3.7.8.9.10.11.12

6. 3.6.7.9.11.12.13.14

504 rader.

Bästa spiken: Ryan Trot (V64-1) är Sveriges startsnabbaste häst och leder detta lopp från start till mål. Distans och läge kan inte bli bättre och vi tror även han står som slutsegrare i Sverigeloppet senare under kvällen.

Miljondraget: Spitfire Laday (V64-3) om Börje Flodström hunnit sätta formen till årsdebuten så kommer hästen spurta fint och förhoppningsvis vinna till ett mycket trevligt odds