Miljonbutikens bästa V75-tips

TRAV

De är en av landets mest vinstrikaste butiker.

Nu hjälper de dig bli miljonär på V75.

– Det gäller att man läser på mycket inför loppen, säger butikens ägare Claes Carlsson.

Att vinna på trav är inte lätt.

Men succébutiken Konfekthörnan i Haparanda vet hur man gör för att lyckas.

– Man måste för det första vara påläst. Vi är pålästa då vi gör våra andelsspel. Det är det som är vägen till framgång. Sedan så är det många finnar som kommer till vår butik och spelar så vi får bra information om finska hästar. Det är en fördel, fortsätter Clas.

Vad är bästa tipsen för att vinna på V75?

– Som jag sa så ska man vara påläst. Sedan så ska man helst inte spika favoriter. Man ska försöka leta sexoddsare som man kan spika. Det är inte det lättaste men det går.

Andelsspel – ett populärt inslag

Andelsspel blir en allt mer populär spelform. Med det menas att en butik gör ett system som sedan splittas upp i olika andelar som kunderna får köpa.

Använder ni er av mycket andelsspel?

– Ja, det gör vi. Vi har flera olika insatser då det gäller bolagen. Man kan köpa andelar från 50 kronor upp till 1000 kronor. Andelspelet har varit en stor framgång.

Veckans V75-omgång avgörs för ovanlighetens skull på söndag och det är som vanligt Kalmar som arrangerar den. Clas fick i uppdrag av Trav365 att göra ett system.

– Bästa spiken finns i den andra avdelningen, säger Clas.

FAKTA

Konfekthörnans V75-system

1. 3, 4, 5

2. 2 Don Ariel

3. 6, 10

4. 1, 4, 7, 11, 13

5. 1, 2, 6, 8

6. 1, 3, 6, 12

7. 3, 4, 7, 10

960 kronor

Bästa spiken: 2 Don Ariel (V75-2) med Björn Goop tror jag vinner. Den var bra senast i debuten för Goop och blir svårslagen.

Miljondraget: 12 B.B.S.Bigtrade (V75-6) Timo Nurmos är en duktig tränare och han lyckas bra med sina hästar. B.B.S.Bigtrade har han lyckats med och det är spåret som är emot honom.