Experten skeptisk till Goops insats

TRAV

Olle Goop körde Conrads on Line i V75-1 men gjorde det dåligt enligt kusken och experten Lennart Forsgren.

Goop gav Dame Arrow lucka helt i onödan tyckte Forsgren.

– Det är en jätteblunder av Olle Goop, sa Lennart Forsgren i ATG-live.

Foto: Kanal75
Lennart Forsgren.

Kusken Lennart Forsgren sitter idag med som expert i ATG-live och han tyckte till direkt i V75-1.

Efter galopper på favoriterna fick Conrads on Line och Olle Goop överta ledningen av Dame Arrow och Niklas Robertsson. Goop hade då mycket vunnet och hästen såg mycket bra ut för dagen.

”En jätteblunder”

Men i den sista kurvan drog Olle Goop undan och gav Dame Arrow luckan och precis det lopp hon vill ha. Enligt Forsgren gjorde Olle Goop helt fel i det läget. Hade han packat ihop fältet och inte gett Dame Arrow luckan så hade han vunnit loppet menade experten.

– Det är en jätteblunder av Olle Goop. Jag blev förvånad att en så rutinerad kusk kör på det sättet. För 10 år sen hade Olle inte kört på det sättet och hade Björn (son till Olle) kört hade han inte gjort det misstaget, sa Forsgren.

Spurtade bra

När luckan uppenbarade sig för Dame Arrow så spurtade hon bra och plockade ner det ledande ekipaget enkelt. Dame Arrow behöver inte be om ursäkt och vinnartiden blev mycket bra, 13,4/2140 auto. Dame Arrow travade då nytt banrekord.

– Det var väldigt roligt. Hon har varit bra helta tiden. Det här var pricken över i:et, sa kusken Niklas Robertsson efter loppet.