Hoa-Hoa hjälper dig till miljonerna

TRAV

Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren hjälper dig i jakten på kvällens V64-miljoner.

Travfantasten och hästägaren har flera intressanta drag.

– Jag har två fräcka spikar som kommer att ge bra stålar, säger han.

Foto: SVT

Tyngdlyftaren och krögaren har travet som sin stora passion.”Hoa-Hoa” är en flitig gäst på Solvalla och äger tre hästar. Han har bland annat haft fina framgångar med Kotten och Yamasee.

– Jag går på Solvalla i perioder. Ibland flera gånger i månaden och ibland inte alls. Travet är bäst att följa på plats och det är synd att publiken har minskat så mycket, säger han.

– Jag gillade alltid att sitta på Valla Krog men den är nästan alltid stängd på onsdagarna. Jag är inte så förtjust i Kongressen för där satt tidigare mest bilhandlare och pulverkokare. Förr fick man alltid ligga på knä och tigga för att komma in på den fina restaurangen. Numera är det inga problem och man blir nästan inkastad när man går förbi.

Gillar Nybrink

”Hoa-Hoa” följer med travet och läser mycket och ser det mesta på tv. Någon data har han inte hemma utan följer det ibland på ATG-Live. Till vardags driver han krogen Linas Bar på Kungsholmen i Stockholm.

– Jag följer travet så mycket jag kan och tycker att det är kul. Det finns ATG-butik tvärs över gatan så man kan både kröka och spela hos mig, säger han och skrattar.

– Jag tycker för övrigt att Micke Nybrink är bra som spelarnas man i tv-rutan. Han behövs för en del verkar ha uppfattningen att det är fult att spela. Men det är precis samma sak som att dricka sprit. Så länge man inte säger att man dricker för att bli full är det bra.

En rysare i sista

Enligt ”Hoa-Hoa” är hösten och vintern hans bästa tid för spel. Då har han ett speciellt knep när han besöker travbanorna.

– Jag brukar lira femhundra kronor på de fem hästarna som står i högst vinnarodds i varje lopp. Det har gått plus genom åren, men man kan inte göra det på sommaren när favoriterna släpps till spets och radar upp sig.

Inför kvällens V64-tävlingar har ”Hoa-Hoa” läst på ordentligt. Han bjuder Trav365:s läsare på ett V64-system.

– Jag har två fräcka spikar som kan ge bra stålar. I V64-2 spikar jag Felix Use som trivs på den långa distansen. Den stora förhandsfavoriten är struken och Felix Use har haft oflyt i loppen på slutet. Det är en stark och kapabel häst som har bra chans och dessutom rensar lite bland kupongerna.

– Min andra spik är Frascati (V64-3). Han har inte startat på ett tag och kommer nu utvilad. Jag är övertygad om att Roger Walmann har satt hästen i bra form. Han körs dessutom av Johan Untersteiner som är fruktansvärt rutinerad i lärlingsloppen.

– Till sist vill jag avsluta med en riktig rysare. Det är Sobel Alex (V64-6) som har en jäkla bra form och som också körs av Johan Untersteiner. Vinner han så cashar vi in bra med deg, säger ”Hoa-Hoa”.

FAKTA

”Hoa-Hoa:s” V64-system

V64-1: 2, 4, 5, 6, 7, 9, 11

V64-2: 12 Felix Use

V64-3: 10 Frascati

V64-4: 3, 4, 7, 11, 13

V64-5: 1, 4, 5, 7, 11

V64-6: 3, 6, 12

Systemet är på 525 rader

Michael Carlsson/Minimedia