Benny Haags heta miljontips till V64

Foto: FREDRIK HOFGAARD
TRAV

Han har tidigare tippat trav i TV4 från Solvalla.

Nu bjuder Benny Haag på ett V64-system till kvällens tävlingar.

– Jag har en kul rysare som speedar ner allt, säger han.

Benny Haag medverkade tidigare i det omdiskuterade V64-programmet i TV4. Iklädd hawaiiskjorta och badmössa svarade han för tips och underhållning ihop med Sven Melander.

Inför kvällens tävlingar har skådespelaren och författaren gjort ett V64-system till trav 365:s läsare.

– Tyvärr ser det lite tråkigt ut spelmässigt med två stora favoriter i början. Men det går helt enkelt inte att gå emot Maharajah och Adrian Chip. De bara vinner, säger Benny Haag.

– Men sedan tar jag alla hästarna i tredje och fjärde avdelningen. Där hoppas jag att det skräller rejält. Och sedan har jag min lilla rysare i V64-avslutningen. Det är Mönster som jag tror speedar ner allt för Johnny Takter. Egentligen trodde jag mycket på Lage först, men så såg jag att Micke Nybrink tippade honom och då lär han ju inte vinna.

Gillar Dagens Dubbel

– Mitt bästa spel är egentligen Dagens Dubbel. Då brukar jag ta alla hästarna i ett lopp och sedan spikar jag i den andra avdelningen.

– Ikväll blir mitt tips alla hästarna i första och sedan spik på Mönster i andra. Det vore riktigt fint när först en 30-oddsare vinner och därefter Mönster vilket ger ett kanonodds på dubbeln. Jag hoppas Mönster vinner för Kari Lähdekorpi är min favorittränare. Han var en av de som var på vår sida när det storma som mest under tv-perioden.

FAKTA

Benny Haags V64-system

V64-1: 3 Maharajah

V64-2: 4 Adrian Chip

V64-3: Alla hästarna

V64-4: Alla hästarna

V64-5: 3 Mission Impossible

V64-6: 2, 4, 10

Systemet är på 432 rader.

Michael Carlsson/Minimedia