Karis satsning på Internet

Flera spännande bloggare

TRAV

Travfolket och i synnerhet makthavarna får se upp.

Kari Lähdekorpi gör en rejäl satsning på internet.

Den nya hemsidan är klar och innehåller flera spännande bloggare.

– Men det blir både ris och ros. Jag kommer inte bara att skälla, säger Kari.

Foto: KANAL75
Kari Lähdekorpi satsar på en egen hemsida.

Halmstadtränaren har precis tagit sin nya hemsida i bruk. På www.lahdekorpi.se kan man ta del av den framgångsrike finländarens åsikter.

Kari Lähdekorpi är känd för att säga vad han tycker och tänker. ”Åsiktsmaskinen” kommer själv att skriva en krönika och nyheter med jämna mellanrum. Dessutom kommer en del spännande namn att blogga.

– Målsättningen är att ha tio till 15 olika bloggare som skriver ett par gånger i månaden. Sedan blir det nyheter från stallet, hästar till salu och jag kommer även själv att skriva inlägg med jämna mellanrum, säger Lähdekorpi.

Johan Edlund aktuell

De som är klara som bloggare är förre travjournalisten och profilen Alf G Larsson. Han var tidigare känd för att ha en mycket vass penna. Vidare är Axevallas sportchef Benny Ternemar och tränaren Svante Båth klara. Ett annat aktuellt namn är profilen Håkan ”Lillis” Olsson.

– Sedan hoppas jag att Johan Edlund och Anders Lindqvist tackar ja. När det gäller Edlund så ska han bara kolla med TV4 om det är okej. Och Anders Lindqvist ska i så fall sluta blogga på travnet och byta sida istället.

Varför gör du den här satsningen?

– Jag har tidigare skickat ut brev till hästägarna och det har tagit mycket tid. Det här blir ett smidigare sätt att hålla dem informerade. Mina hästägare kommer dessutom att få en egen kod för att ha tillgång till en speciell ”hästägaresida” med lite mer intern information.

– Jag kommer inte att uppdatera alla stallets hästar som startar med tips. Det blir alldeles för jobbigt när det är så många. Däremot kan det ibland komma lite tipsvinkar när jag skriver mina krönikor.

Kari Lähdekorpi hade för flera år sedan en hemsida när han drev sin rörelse ihop med Veijo Heiskanen. Då skrev han många uppmärksammade inlägg som väckte stor debatt. Nu är han alltså tillbaka på nätet igen.

– Det ska bli kul men jag kommer inte bara att skälla. Det blir både ris och ros till de som förtjänar det. I somliga fall blir det en del roliga avslöjanden, säger Kari som trots sin vassa penna även skriver med glimten i ögat.

Michael Carlsson/Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM