Luddes dubbelmiss gav jätteutdelning

TRAV

Kvällens V65-omgång på Jägersro blev svårlöst.

En stor anledning till de är Lutfi Kolgjini som brände med två stora favoriter.

Utdelningen på sex rätt blev hela 339 136 kronor.

Foto: Kanal75
Lutfi Kolgjini.

Kvällen inleddes med en liten skräll då Erik Adielsson och Vitesse Söndervang kunde spurta till seger, knappt före stallkamraten Hanoi. En dubbelseger för Hans Adielsson alltså. I V65-2 var det dags för kvällens största skräll då Jullan Star med Kenneth Haugstad ledde från start till mål. Vinnaroddset blev höga 38,76 gånger pengarna.

– Det är en bra häst i grunden och när hästen värmde bättre än någonsin så bestämde jag mig för att köra i ledningen, sa segerkusken Kenneth Haugstad efter loppet.

Värdet rann iväg

Inför dagens dubbel var det många som förväntade sig att Lutfi Kolgjini skulle ta en dubbel. I den första dubbel-avdelningen selade han ut Minos Vang som i debuten för Kolgjini imponerade stort och vann på en mycket bra tid. I den andra avdelningen var Joel Cortina favorit från spår ett. Men ingen av Kolgjinis hästar vann och värdet rann i väg. Sex rätt belönades med hela 339 136 kronor.

I Gunnarssons Spelhörna i Kinna var det en duktig spelare som lyckades få sex rätt genom att bara spela för 16 kronor. Spelaren belönades med 375 576 kronor.

167 000 på fyra rätt

Men det var inte bara på Jägersro som det blev väldigt mycket pengar i utdelning. V5-omgången denna kväll kördes på Eskilstuna och den omgången blev helt omöjlig för de som spelat. Med skrällar rakt igenom så var det ingen som lyckades få fem rätt. I stället blev utdelningen på fyra rätt mycket hög, hela 167 404 kronor. Två system lyckades få fyra rätt. Ett av systemen som fick fyra rätt kostade endast 36 kronor.