Pengafesten du inte får missa – vinn 55 miljoner

TRAV

Det blev en lång favorit parad på Sundbyholmstravet.

149 kronor på sju rätt ger dubbel-jackpott den här lördagen.

En ensam vinnare kan då vinna 55 miljoner kronor.

Foto: GUSTAV MÅRTENSSON

V75 omgången i Eskilstuna såg väldigt lätt ut på förhand. Med stora och säkra favoriter i varje lopp så var det upplagt för låg utdelning på V75.

”Passa på att spela”

Och så blev det, med favoritsegrar i fem av sju lopp. I de lopp där favoriterna föll så var det en andra eller tredjehandare som vann. När Fredrik Persson och favoriten Tom Raider skar mållinjen först i V75-7 var det säkerligen många spelare som jublade. Det innebar att det blir dubbel-jackpott till den här lördagens V75-omgång och ofantliga 55 miljoner till en ensam vinnare.

– Det ser vi fram emot, det är roligt. Det var längesen det var jackpott på V75 så det var dags nu, säger ATG:s PR-chef Marie Hyllander och fortsätter:

– Det är bara att passa på att spela, så man kan få lite extra pengar till julklappar. Eller unna sig någon resa i höstmörkret.

CC startar

Men det är inte bara spelmässigt som nästa lördag blir en höjdpunkt. Även sportsligt så kommer det att vara fina lopp. Det är finaler och förmodligen kommer segermaskinen Commander Crowe att komma till start i Gävles Stora Pris med 300 000 kronor i förstapris. Gårdags vinnaren i gulddivisionen, Jaded är också inkvalad till det loppet och kan komma till start.

– Det blir både sportsliga och spelmässiga höjdpunkter, avslutar Marie Hyllander.

ARTIKELN HANDLAR OM