Stjärnorna: Det skulle vi göra för 55 miljoner

Foto: KANAL75
TRAV

55 miljoner.

Så mycket kan du vinna om du blir ensam på V75 på lördag.

Men vad skulle landets kusk och tränarelit göra för miljonerna?

Trav365 har frågat tio av landets bästa kuskar och tränare vad de skulle göra för 55 miljoner kronor.

Roger Walmann: Jag skulle först göra mig helt skuldfri. Sedan skulle jag ge en del till mina två barn. Jag skulle ta och åka på någon semester samt krydda vardagslivet lite mer. Jag har inte så mycket mer att önska mig, jag har redan det mesta.

Stefan Söderkvist: Jag skulle ta och åka på någon längre resa och kanske köpa mig någon häst. Sedan skulle jag självklart se till att mina barn fick en del också.

Thomas Uhrberg: Jag skulle ta mina grabbar och åka på en rejäl resa till något ställe som är varmt. Jag skulle unna mig lite mer fina grejer men annars skulle jag jobba på som vanligt.

Claes Svensson: Ta en semester för att sedan börja om på nytt. Jag skulle bara jobba med trav för nöjets skull och bara ha 2-3 hästar som jag ägde själv. Jag skulle nog kunna spendera de där pengarna rätt snabbt men det gäller att hålla i dem.

Kari Lähdekorpi: Jag skulle inte ändra mig på något sätt. Jag skulle jobba på som vanligt och man kan inte köpa sig lycka för 55 miljoner. Man kan inte mer än äta sig mätt.

Erik Svensson: Jag skulle betala av mina amorteringar på gården och sedan börja njuta av livet. Jag skulle nog åka två månader till Karibien där jag skulle sitta och dricka paraplydrinkar och inte göra ett skit. Sedan skulle jag nog köpa mig tio kanonhästar.

Lennart Forsgren: Jag skulle se till att jag och mina anhöriga mådde bra. Jag skulle göra allt jag drömt om och köpa ett par bra unghästar och sätta dem i träning hos olika tränare.

Bo Eklöf: Jag skulle först och främst göra mig skuldfri, sen vet jag inte vad jag hade gjort.

Carl-Erik Lindblom: Jag skulle sluta åka runt så som jag gör nu. Jag skulle bara ligga lågt och köpa mig en riktigt bra häst som jag skulle träna och köra.

Erik Adielsson: Jag hade nog tagit en semester någon månad. Det är många ställen jag är sugen på att åka till. Det är det första jag skulle göra sedan så kanske jag skulle köpa mig någon häst.

FAKTA

Så mycket kan 55 miljoner räcka till

Volvo V70: 229 st

Big Mac & Co: 1 037 736

Travhästar à 100 000: 550

Hotellnätter: 57 895

Bag in box vin: 291 005

Thailandsresor: 4583

Aft onbladet med DVD-film: 797 101

V75-system för 500 kr: 11 000