Hästarna som kan ge dig hela potten

TRAV

I morgon kan det bli nytt vinstrekord på V75.

Men för att det ska bli det så måste det skrälla ordentligt. Här är hästarna du inte får missa.

– Jag kommer göra mitt bästa för att vinna loppet, säger Per Linderoth, som kör Khabibulin i V75-7.

Lördagens V75-omgång kan bli historisk. Med hela 55 miljoner i potten så kan det bli ett nytt vinstrekord. Men för att detta ska inträffa så måste det skrälla ordentligt i några lopp. Om Commander Crowe och Järvsöfaks vinner så krävs det ett mirakel för att en ensam vinnare ska ta hem hela potten. Trav365 har tagit fram de hästar som spelarkollektivet har missat och som kan vara vägen mot de riktigt stora pengarna.

V75-1:

2 Stunning Holly/ streckprocent: 5

– Hon har bra form och ett bra läge men hade ingen chans mot Steel Pepper senast så hon får nog svårt igen. Får hon rygg ledaren och favoriten har en dålig dag så kan det väl gå, men jag tror hon får svårt att vinna, säger Glen Norman.

V75-2:

4 Miss Delayed/ streckprocent: 5

– Det kan vara en miljonskräll. Jag är inte jätteoptimist men kommer hon ner i banan och får hyggliga ryggar så kan det gå. Hon är hyffsad ut så hon borde få en vettig position, säger Roger Walmann.

V75-3:

6 Passionate Kemp/ streckprocent: 14

– Jag är självklart mycket nöjd med vad hon uträttat den här säsongen. Passionate Kemp tränas lugnt mellan starterna och hon har känts som vanligt efter Hagmyren-segern. Det är väldigt bra hästar med i den här guldfinalen och hon är en av dem. Mycket kommer att avgöras av positionerna i loppet och skulle det klaffa maximalt för Passionate Kemp kan hon vara med och kämpa om segern. Visst ska hon respekteras, säger Stig H Johansson på sin hemsida.

V75-4

1 Humble Broline/ streckprocent: 13

– Allting ser bra ut. Han var inte bra senast, men är åtgärdad och rejält tränad nu. Jag är tveksam om jag kan hålla upp innerspåret men jag ska försöka vässa upp honom. Jag håller honom bra men han har inte blommat ut än, säger Peter Untersteiner.

V75-5

5 Moe Tor/ streckprocent: 2

– Håller fin form men det går inte att vinna över det här motståndet. Han gör det han kan varje gång och gör det bra men är han 3-4 denna gång så har han gjort det jättebra, säger kusken Daniel Olsson.

V75-6

12 Ganador/ streckprocent: 4

– Gandador har helt fel läge och är bäst över kort distans och i spets. Han måste ha tempo för att komma in i matchen och det är ingen het vinstchans, säger Tommy Karlstedt i stallet.

V75-7

12 Khabibulin/ streckprocent: 8

– Spår tolv är ett stort handicap. Vi måste ha mycket flyt från det här läget, men blir det maxklaff så är han så pass att bra så han kan vara bland de tre. Formen är bra och motståndet har han slagit förut, säger Per Linderoth.