Pengaregn över Sverige i dag

TRAV

Det blev bra betalt för sju rätt denna jackpott-omgång.

113 system prickade in alla rätt på Gävletravet.

Vinsten: 559 000 kronor.

Det var bäddat för hög utdelning i dag på V75. Med 55 miljoner i potten var det många som ville vara med och göra upp om pengarna. Och när Teaser Elegeance och Åke Svanstedt vann den första avdelningen så hade miljonspelarna fått den start de ville – skräll.

När sedan Jim Frick skrällde ordentligt i V75-2 så rusade värdet i väg. Carambole P. var streckad på endast två procent av de inlämnade kupongerna och gav över 50 gånger insatsen på toton. Men efter Fricks dunderskräll så blev det tre favoritsegrar i rad. Först ut var segermaskinen Commander Crowe som knäckte Jaded från dödens och rann undan till enkel seger.

Avgjorde i ett nafs

I V75-4 serverade Björn Goop favoriten Senso Unico ett perfekt lopp. När upploppet nalkades kom Goop längs ut i banan och avgjorde i ett nafs. Sen var det dags för Järvsöfaks att bjuda publiken på uppvisning – trots två korta galopper spurtade hästen till seger. Då började nog de flesta som var ute efter stora pengar att ge upp.

Men Björn Goop gav tillbaka hoppet när han vann med skrällen Cocktail Will i V75-6, efter det loppet var värdet över 200 000 kronor och det skulle bli en spännande avslutning på jackpott-dagen. Men de enormt stora pengarna fick vänta – favoriten Livi Barcelona var grymt bra och höll undan till en knapp men säker seger.

Spelade för 12 kronor – vann 570 000

Utdelningen på sju rätt blev 559 919 kronor och hela 113 system lyckades hitta vinnarna i samtliga lopp. De olika systemen var inlämnade i olika delar av landet. Vissa hade satsat mycket på sina system – vissa inte. En spelare hos Alléns Tobak & Spel i Skarpnäck hade gjort ett system för 12 kronor – nu kan de lyckliga spelaren hämta ut: 571 409 kronor.

Här nedan kan du se var alla storvinster gick – ort för ort.