Harry Boy vann över tio miljoner

TRAV

Lördagens V75-omgång var svår.

Men för ATG:s maskot Harry Boy blev det succé.

Harry Boy vann över tio miljoner till 20 personer.

Trots att storfavoriterna Commander Crowe och Järvsöfaks vann i lördags på V75 så blev det ändå över en halv miljon kronor på sju rätt.

Skrällkusken Jim Frick satte dit Carambole P. i den andra avdelningen som gav över 50 gånger i odds. När sedan Derbyhästen Coktail Will vunnit efter ett perfekt lopp i den sjätte avdelningen så var det inte många system kvar.

113 personer med sju rätt

Livi Barcelona avslutade omgången för Tomas Johansson och gjorde 113 personer i landet över en halv miljon kronor rikare.

Av de 113 system som fick sju rätt så var 20 stycken Harry Boy. Med en Harry Boy kan du bli rik på trav – utan att behöva göra något själv. Det enda man behöver göra är att gå in till närmaste ATG-ombud och beställa en Harry Boy. Då får du ett färdigkomponerat system som baseras på hur de andra spelarna har streckat i loppen. Du kan även spela Harry Boy på ATG.se eller via mobilen.

100 kronor blev en halv miljon

Fyra av Harry Boy-systemen som fick sju rätt i lördags kostade enbart 96 kronor. Det innebär att fyra personer i landet enbart satsade en hundralapp – men hämtade ut över en halv miljon kronor på lördagskvällen.

– Vi vet fortfarande inte vem vinnaren är men vi hoppas det är någon från trakten. Varje gång någon kommer in med en Harry Boy så hoppas vi det är den som har vunnit. Harry Boy blir mer och mer populärt och det är ett bra spel för de som inte är så intresserade, säger Monica Östergren som jobbar i Palmbergs Spel och Café i Rättvik som hade en Harry Boy-vinst i helgen.