”Den nya sidan är fräschare”

Foto: KANAL75
TRAV

ATG:s nya hemsida är nu igång.

Vad tycker landets experter om den nya sajten?

– Jag tycker den här sidan är mycket fräschare och snyggare än den gamla, säger tv-profilen Hans G Lindskog.

Vad tycker du om nya ATG.se?

Patric Skoglund, TV4-profil: Jag tycker allt känns fräschare mot den förra sidan. Nu finns allt på ett och samma ställe och det känns riktigt bra. Jag har inget att klaga på och jag gillar den.

Fredrik C Widman, ATG-live-kommentator: Det är många grejer som är bra med den nya sidan, men jag gillar inte strecklistan. Annars är jag mycket nöjd och webb-tv:n framförallt ser jag fram emot att använda. Innehållsmässigt är sidan perfekt och det är en klar förbättring mot den förra sidan. Ett lyft.

Hans G Lindskog, TV4-profil: Kanon, vilket lyft! Jag brukar vara inne på ATG.se flera gånger om dagen och jag tycker den här sidan är mycket fräschare och snyggare än den gamla. De som gjort sidan har lyckats och det är bara att gratulera.

Göran Borgås, TV-profil och referent på Axevalla: Jag tyckte att den nya sidan såg riktigt bra ut. Det är bra och överskådligt och jag tycker helt klart det blivit ett lyft. ATG är en fantastisk spelsajt.

Men det är inte enbart positiva tongångar om nya ATG.se

Rickard Hansson, Svenska Dagbladets travexpert: Jag gillar inte sidan. Jag tycker den är sämre än den gamla. Det är mycket svårare att hitta saker.