Så ska hon vinna miljoner i kväll

TRAV

Hon äger en blivande stjärnhäst och älskar trav.

Nu gästtippar Paula Asterie på Trav365.

– Jag spikar Debbie Brodda som är klar i den första avdelningen, säger hon.

Foto: PRIVAT

Paula Asterie har tidigare haft en blogg här på Trav365 som blev mycket populär. Paula är sångerska och sjunger på större travhändelser. Hon uppträder även på bröllop och begravningar.

Men just nu är hon mest aktuell inom travet.

För ett par månader sedan köpte Paula supertalangen You Bet Hornline som gjort en start i livet och det slutade med en mycket övertygande seger. Paula köpte hästen efter segerloppet för en okänd prislapp – men hästen var inte billig.

Fick feber

När hästen skulle göra debut för den nya tränaren Robert Bergh slutade det med att hästen fick strykas på grund av feber, men nu är han på väg tillbaka igen.

– Han fick feber och har behandlats men tränas nu för fullt och Robert är jättenöjd med honom. Meningen är att han ska starta i vår och det tycker jag är bra för då har han fått växa i sin kropp.

Paula på Kongressen

I kväll är det en spännande V64-omgång på Solvalla och Paula kommer vara på plats.

– Jag ska dit med några kompisar och sitta på Kongressen. Det är alltid trevligt där, säger hon.

Vilken är bästa spiken i omgången?

– Jag har två bra spikar. Debbie Brodda i avdelning ett har gjort det bra i varje start för Stig H Johansson. Hon möter bara ston i dag och vinner. Jag väljer även att spika Quarcio du Chene i den sista avdelningen. Jag har svårt se han bli av med ledningen och sedan tror jag inte slår honom.

Har du något drag som ka ge miljoner?

– Ester Zonett i avdelning fyra. Det är en fin häst som är lillasyster till Hilda Zonett som tränades av min favorittränare Robert Bergh. Den hästen måste med på V64-lappen i kväll, säger Paula Asterie till Trav365.

FAKTA

Paulas V64-system

1. 9 Debbie Brodda

2. 1, 9

3. Alla

4. 1, 2, 3, 4, 5, 11

5. 2, 3, 11

6. 3 Quarcio du Chene