Skrällar gav hög utdelning på V64

TRAV

Det blev flera skrällar på Solvalla under kvällen.

I V64-3 spurtade Staro Chianti till seger – oddset på Staro Chianti: 30 gånger.

– Det blev perfekt nu, jag ville köra i rygg, sa segerkusken Ville Karulahti efter loppet.

När storfavoriten i den första V64-avdelningen, Debbie Brodda föll så var det många V64-spelare som fick dra en djup suck. Barfine Player rensade bort många system och de som var kvar efter den första avdelningen kunde känna sig nöjda. I den andra avdelnnigen vann favoriten Marshland, den hade många säkerligen med på systemet.

Men i den tredje V64-avdelningen började det blir riktigt svårt. Staro Chianti och Ville Karulahti hittade rygg på ledaren. Favoriterna i loppet hoppade bort sig i inledningen och ingen av hästarna i kön kunde hota om segern. In på upploppet fick Staro Chianti luckan och hästen segade sig förbi ledaren på upploppet och segern var ett faktum – till 30 gånger insatsen.

– Det blev perfekt nu, jag ville köra i rygg. Hon har bra inställning och hon kämpade riktigt bra, sa Ville Karulahti efter segern.

39 system prickade sex rätt

I avdelning fem spurtade Martin L. Sisu till seger efter ett bra lopp, även den hästen var en skräll för spelarkollektivet och ännu fler system fick lämna chansen till sex rätt. När sedan storfavoriten Quarcio du Chene föll i den sista avdelningen så rusade värdet i väg. Endast 39 system lyckades pricka in sex rätt och de belönades med 138 256 kronor.

Systemen var inlämnade runt om i landet. De var inlämnade i butiker samt via ATG-konto eller mobiltelefon. En spelare hade spelat för endast 78 kronor och kan nu hämta ut cirka 160 000 kronor.

Se hela vinstlistan här nedan.

ARTIKELN HANDLAR OM