Storslam för butik i Karlstad – satte sex olika andelsystem

Foto: MARIA ÖSTLIN
TRAV

Rudsvägens Tobak i Karlstad firade stora framgångar på V75.

Spelbutiken prickade in sex olika andelssystem och spelade in över 770 000 till sina kunder.

– Jag känner mig som jultomten, säger Peter Persson som äger butiken.

Trots att tre stora favoriter, Korvet Klintholm, Triton Sund och Stardust Night vann sina lopp på V75 så blev det bra betalt på sju rätt. Det kan de som fick sju rätt tacka Jörgen Sjunnesson för som körde båda storskrällarna i omgången, Iffy och In April.

197 system fick alla rätt och belönades med 106 321 kronor. Och det var verkligen ombudens dag på V75, av de 197 systemen var 165 av dem inlämnade i en butik. Bara 32 system var inlämnade via ATG-konto eller mobiltelefon.

”Perfekt tid att vinna pengar”

Den butik det gick bäst för var Rudsvägens Tobak i Karlstad. Butiken prickade in hela sex olika andelssystem och spelade in 774 000 kronor till sina kunder.

– Det är riktigt bra, det är perfekt tid att vinna lite pengar så här innan jul. Jag känner mig som tomten, säger ägaren av butiken Peter Persson och skrattar.

Hur lyckades ni med det här?

– Vi hade tre spikar, Korvet Klintholm, Triton Sund och Stardust Night. När spikarna satt så hade vi garderat mycket i de andra avdelningarna. I sista V75-avdelningen hade vi bara tre hästar. Där hade vi lite tur att det blev mycket galopper och att Uhrbergs häst (Nohrlin Power) höll undan.

Har några kunder varit in och tackat?

– Inte så många än så länge, men de dyker nog upp.

Hur kommer ni att fira vinsterna?

– Jag har inte tänkt så mycket på det. Jag har inte riktigt smält det här, vi får se vad det blir.

Har ni haft några storvinster tidigare?

– I år har det inte varit något, men i fjol var det en kund som vann 170 000-180 000 på V75. Vi har inga miljonvinster än.

Det var inte bara Rudsvägens Tobak som vann mycket pengar i Karlstad igår. Coop Forum Bergvik satte även de två andelssystem och lyckliga kunder kan i dag gå dit och hämta ut sina vinster.

Se hela vinstlistan här nedan.

FAKTA

Rätt V75-rad:

V75-1: Korvet Klintholm

V75-2: Iffy

V75-3: Triton Sund

V75-4: Baron Flax

V75-5: Stardust Night

V75-6: In April

V75-7: Nohrlin Power

Utdelning:

7 rätt: 106 321 kronor

6 rätt: 539

5 rätt: 28