”Flygmaskinen vinner på V65”

TRAV

Han är bara 20 år – men ändå är han en mycket skicklig travtippare.

Nu ger Patrik Fernlund dig sina bästa drag.

– Med lopp i kroppen borde det vara dags för flygmaskinen Victor Ru, säger Patrik.

Vinsterna på trav har inte låtit vänta på sig för Trav365:s Patrik Fernlund. Flera gånger har han vunnit stora summor på trav.

– Det har gått bra. Men som för alla travspelare går det upp och ner, men just nu är jag inne i en flytperiod där det mesta jag spelar sitter. Jag hoppas att mitt flyt ska smitta av sig på våra läsare.

Patrik Fernlunds Jättechansen är ett mycket uppskattat inslag på Trav365.

Populär sms-tjänst

Fernlund har här på Trav365 en sms-tjänst som blivit mycket populär. Han skickar då ut ett sms till prenumeranterna två gånger i veckan. Och allt som oftast har det varit vinnare han tipsat om. Sms-tjänsten har flera hundra prenumeranter och de senaste veckorna har Fernlund bland annat bjudit på Teaser Elegance och Herr Ratzeputz som båda vunnit till fina odds.

Fler vinnare – på sms

Vill du ha fler vinnare av Patrik Fernlund går du med i sms-tjänsten. Då får du ett sms varje onsdag (V64) och lördag (V75).

Så här gör du för att prenumerera på sms-tjänsten:

SMS:a TRAV TIPS till 72 600

Om du vill avsluta prenumerationen:

SMS:a TRAV TIPS STOPP till 72 600

SMS:et kostar två kronor per utskick. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

FAKTA

Måndagens vinnare:

Jättechansen tog en liten paus efter senaste spelet men nu är jag tillbaka med laddade batterier. I kväll avgörs V65 på Mantorp och jag har ett stort drag i den avslutande avdelningen. När 5 Victor Ru var hos Erik Svensson så imponerade han stort vid några segrar. Jag minns speciellt när han trots inledande startgalopp vann hur enkelt som helst över kort distans. Efter den segern pratade jag med Erik Svensson och han sa att Victor Ru var en av de bästa hästar han någonsin haft. Flygmaskin är ett slitet uttryck i travkretsar men Victor Ru är verkligen en flygmaskin. Senast gjorde han debut i ny regi och höll då helt okej från ledningen. Det loppet var det första på flera månader och han ska vara mycket förbättrad till kvällens start. Kaj Widell som kör kommer gasa i ledningen hela vägen och med ett lite lugnare förstavarv i kväll så vinner han. Jag är den första att erkänna att han möter mycket tufft motstånd. Men en Victor Ru i form, räcker långt upp i klasserna. Den här hästen vinner V75 i vinter om han håller sig från skador och sjukdomar. Han är tippad sist i en stor travtidning. Den som tippar där kan inte ha så stor koll på hästens kapacitet…

ARTIKELN HANDLAR OM