Småspelare vann 400 000 kronor

TRAV

Björn Goop agerade under söndagen skrällkusk.

Tillsammans med Gerry Brando vann han – och ordnade storutdelning på V65.

Åtta spelare vann över 350 000 kronor.

Björn Goop är landets segerrikaste kusk och brukar vinna till låga odds.

Men under söndagens V65-omgång från Örebro skrällde Goop rejält med Gerry Brando. Björn Goop gav sin häst ett perfekt lopp och när luckan kom mitt på upploppet avslutade hästen väldigt piggt till knapp men säker seger.

Årgångslopp

Håkan K Persson kan ha en stjärna på gång i form av La Bellouet. Under söndagen tog treåringen en ny seger och gjorde det på ett imponerande sätt. Håkan K:s talang fick ett tungt lopp utvändigt ledaren men kunde trots det avgöra lätt över upploppet. La Bellouet var hårt betrodd och gav enbart 1.80 i odds. Efter loppet berättade Håkan K Persson att han satsar mot årgångsloppen med sin häst.

Peter Untersteiner är ingen trogen besökare av Örebrotravet. Men under söndagen tog Untersteiner resan till Örebro med sin häst Gentle Love och det blev succé. Untersteiner körde direkt till ledningen och sedan var segern aldrig i fara.

Hög utdelning

Efter Gentle Loves seger i den sista V65-avdelningen fanns det enbart kvar åtta rätta system med sex rätt.

Belöningen: 339 589 kronor.

En spelare i Stockholm spelade för 120 kronor och vann nästan 400 000 kronor. En annan person, som spelade via ett ATG-konto, behövde enbart 189 kronor för att få sex rätt.