Spelade in 20 milj – nu hjälper han dig

Foto: Tommy Holl/Kanal75
TRAV

I lördags spelade han in nästan 20 miljoner kronor till bekanta i Viskafors.

Nu bjuder succétipparen Johan Eliasson på sina bästa drag till onsdagens V64-jackpot.

– Jag har hittat en bra spik, säger 32-åringen som är ute efter en ny miljonvinst.

De senaste dagarna har varit omtumlande för Johan Eliasson – mästertipparen som skapade glädjeyra i sin hemby genom att dra in nästan 20 miljoner kronor på andelsspelet på Tempo i Viskafors. 125 personer hade köpt in sig och fick drygt 150 000 kronor vardera.

Nu tar Johan nya tag. På onsdag är det jackpot på V64 med chans att vinna 13 miljoner.

– Normalt brukar vi inte ha samma intresse kring V64 som V75. Men efter det här och med tanke på att det är jackpott är det säkert väldigt många som vill vara med den här gången.

Helgens hysteri har gjort att Johan inte hann börja studera startlistorna till Solvalla förrän på måndagskvällen.

– Jag är inte klar med hela systemet ännu, men jag vet vilken häst jag tänker spika, säger han.

I lördags satte Johan tre spikar. Bara en av dem var favorit. Och onsdagens bank lär heller inte bli mest betrodd i sitt lopp.

– Det är 1 Nobless Amok (V64-2). Analysen är enkel, spets och sedan är loppet över. Hon har ett lopp i kroppen och borde vara klart förbättrad.

Bjud på en skräll också!

– Hmm, okej, jag tror jag har en halvskräll i alla fall. 10 Carlos Dream i V64-5. Det var bara en känsla jag fick när jag öppnade programmet. Och första känslan är ofta den rätta.

Kanske dessa drag öppna vägen till de 13 miljonerna på onsdag. Men den som vill ha hela Johan Eliassons V64-system får ta vägen förbi Tempo i Viskafors under onsdagen och köpa sig en andel.

Robin Johansson/Kanal75