Gympaläraren har vunnit 110 miljoner

TRAV

Från gymnastiklärare till proffsspelare.

Göran "Mac" Andersson har spelat in 110 miljoner kronor på trav genom åren.

Nu hjälper han dig i jakten på storvinsten.

Den tidigare gymnastikläraren är en av landets mest framgångsrika spelare. Göran Andersson från Södra Sandby har ägnat större delen av sitt liv åt trav. Han har jobbat stenhårt och lagt ner åtskilliga timmars arbete. Han har satsat mycket men också lärt sig hur man ska komma åt storvinsterna. För några år sedan vann Göran Andersson 14,2 miljoner kronor på nyårsafton. Han har vunnit hela nio miljonvinster vid olika tillfällen. Totalt har han spelat in 110 miljoner kronor genom åren.

– Jag vill samtidigt säga att jag har haft en väldigt hög omsättning på mina spelbolag genom åren. Men tack vare storvinsten på 14,2 miljoner ligger jag plus på spelet. Det bästa sättet att vinna stora pengar är att gå ihop och spela tillsammans i bolag. Man ska gå in för V75, det är bästa spelet och det är där miljonerna finns. Läs på så mycket som möjligt, se så mycket trav du kan och krydda experternas tips med dina egna idéer.

Hur har det gått i år?

– Den största vinsten är på 700 000 kronor och sedan har vi haft några på runt en halv miljon kronor. Så nu borde det vara dags för en ny fullträff igen.

Känd på Jägersro

Göran "Mac" Andersson är en välkänd profil på Jägersro, där han tidigare var värmningsexpert i intern-tv:n. Han har hållit på med trav sedan han var 14 år och gått på Jägersro sedan 1956.

– När man spelar V75 rekommenderar jag att man tar ett par spikar och sedan täcker upp flera lopp med kanske alla hästarna. Det har varit ett vinnande koncept för mig, säger Göran "Mac" Andersson.

FAKTA

Macs Tips

Gå ihop och spela flera tillsammans.

Ta ut några spikar och täck sedan upp med många hästar i resten av loppen.

Läs på så mycket som möjligt

V75 är det bästa spelet på trav.

Blanda dina egna idéer med experternas.