”Yrvädret har hittat stilen”

Micke Nybrinks tips till V64

TRAV

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Bamse Gema (V64-5) har toppchans. Christer Nyströms yrväder har hittat stilen på allvar och var magnifik vid V75-segern senast. Nu flyger han till spets, sen är det klart. 11 Jilly (V64-4) är ingen kändis men norskan har tänt till på barfotabalans och vann norska V75 senast. Hon rundar nog allt igen.

DAGENS DRAG

10 Jagmi (V64-1) är ett hett segerbud trots läget. 12 Double Harley (V64-2) får inte glömmas i ett svårt lopp. Flög lågt i skymundan senast. 5 Focus Ås (V64-3) visade dunderform när han vann från dödens senast och 10 Juliana Hope (V64-6) har glänst i Finland. Nu med Björn Goop!

DAGENS AVSLAG

1 A.S.A.Riverdance (V64-2) är tidig favorit. Han är inte alls så tokig men knappast någon klar vinnare. Loppet är vidöppet och han måste garderas ordentligt. Senast blev han trött efter en galopp.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

10 Jagmi (V64-1) värmde som en ”demon” senast men kom sedan aldrig in i loppet. Har sett fantastiskt fin ut sedan hon kom till Timo Nurmos och hon har alltid en vass spurt. Motståndet den här gången är enklare och jag tror hon spurtar ner alla över upploppet.

DAGENS DRAG

12 Local Conch (V64-5) har imponerat stort på mig och senast var han femstjärnig – trots att han inte vann. Har styrkan som sitt vapen och tränaren aviserar ett offensivt upplägg. Storfavorit blir 2 Bamse Gema men jag tror att mitt drag plockar ner den från utvändig position.

DAGENS AVSLAG

1 A.S.A.Riverdance (V64-2) har tagit sina segrar i billiga omgivningar. Han möter några riktigt lovande treåringar i kväll och får svårt att vinna. I en intressant jackpottomgång känns han inte het som favorit.