Travpublikens vädjan: Låt Soran stanna kvar

OTW: "Vi vore dumma om
vi inte utnyttjade honom"

TRAV

Han har gjort stor succé i humorprogrammet Parlamentet.

Nu har även Soran Ismail blivit hyllad av travpubliken för sin medverkan i Tipslördag.

– Vi har fått sjukt mycket sms från folk som vill ha honom kvar, säger Jörgen Cavelind, redaktör på produktionsbolaget OTW.

Foto: Pressbild

Under sju veckor var Soran Ismail med som praktikant i Vinnare V75 i Tipslördag. Stjärnkomikern var inte alls insatt i travet när han började – men efter sju program har han blivit travbiten.

– Det var riktigt kul och framförallt trivdes jag med människorna runt omkring travet. Jag blev väl bemött på stallbacken av tränare och kuskar som var hjälpsamma. Travpubliken har varit snälla och justa mot mig. Det verkar som att de tycker att det är kul med något nytt, säger Soran Ismail till Trav365.

– Vi har inte pratat om någon fortsättning och just nu har jag fullt upp med andra jobb. Men skulle det dyka upp något i framtiden så är jag gärna med igen om det passar. Kanske i någon annan form än vi hade nu, det får vi väl prata om i så fall.

– Jag kan i alla fall otroligt mycket mer nu än jag kunde innan jag började. Det kommer absolut att bli flera besök på Solvalla framöver. Det är trevligt att åka ut med kompisar och spela och käka lite, säger Soran Ismail.

På produktionsbolaget OTW är man mycket nöjda med hans medverkan. De har fått god respons över Soran Ismails inhopp i Vinnare V75.

Projektledaren och redaktören Jörgen Cavelind på OTW har idel lovord att komma med.

– Det här är ju en långsiktig satsning med Soran och på så vis få in lite "trav-light" i programmet. Målsättningen är att hitta en ny och yngre publik. Efter sista programmet i lördags fick vi sjukt mycket sms till redaktionen. Folk var övervägande positiva och närmast vädjade att Soran skulle vara kvar. De skrev bland annat att snälla, låt Soran vara kvar, säger Jörgen Cavelind på OTW.

– Vi är jättenöjda med honom och meningen var ju heller inte att han skulle ta över på något sätt. Han skulle vara en pryoelev som kom med lite roliga inslag, utan att ge avkall på annan viktig information. Det har fungerat bra men nu får vi utvärdera det här och låta Soran vila resten av säsongen. Men jag tror säkert att han återkommer i någon form framöver. Annars vore vi dumma om vi inte utnyttjade honom, säger Cavelind.

Michael Carlsson, Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM