Miljonchans för Adam och Gry

Foto: CAROLINA BYRMO
TRAV

Ta rygg på Adam Alsing och Gry Forsell.

Här bjuder de på ett V75-system – som kan ge miljoner i utdelning.

– Travet är skitkul och vi brukar spela tillsammans.

De populära programledarna kan varje morgon höras i Mix Megapol.

I veckan blev deras ”Äntligen Morgon” utsett till Årets Morgonshow på radiogalan i Stockholm.

Vad många kanske inte känner till är att de båda är travintresserade och spelar på hästar. Adam Alsing har själv ägt flera travhästar och Gry Forsell var reporter i Vinnare V75 i TV4 en gång i tiden.

– Min mest framgångsrika häst hette Sabel. Han tävlade inom V65 på 90-talet och jag har flera segertavlor hemma på väggen som minnen. Travet är skitkul och spännande, säger Adam Alsing.

– Tidigare om åren besökte jag ofta olika travbanor och följde med när mina hästar startade. Just nu äger jag ingen häst men jag följer med travet via tv och spelar varje vecka. För det mesta blir det i bolagssystem då jag själv ofta inte har tid att sätta mig i omgången. Mina favoritkuskar är Erik Berglöf och Magnus Jakobsson. De håller jag alltid på.

Gry vill göra en rad

Gry Forsell medverkade tidigare som reporter i TV4:s travprogram varje lördag. Det var början på hennes framgångsrika tv-karriär och den folkkära programledaren för bland annat Sommartoppen gillar fortfarande trav.

– Ibland säger Gry till mig att göra en rad och då spelar vi tillsammans. Mest blir det att vi spelar V75. Men ibland kan det hända att jag själv även slänger in ett vinnarspel, säger Adam.

För Trav 365:s läsare har de gjort ett V75-system till Adam Alsings gamla hemmabana Färjestad. De har valt att spika Staro Allentown och Odins Kjempe och hoppas att det skräller i övriga lopp.

På lördag eftermiddag vet vi om de är lika duktiga att tippa som att snacka i radio och tv…

FAKTA

Adam och Grys V75-system

V75-1: 5 Staro Allentown

V75-2: 2, 3, 4, 6, 7, 10, 11

V75-3: 8 Odins Kjempe

V75-4: 3, 6, 9, 12, 13

V75-5: 1, 2, 4, 5, 11

V75-6: 4, 6, 9

V75-7: 2, 4, 5

1575 rader

Michael Carlsson/Minimedia