Gympaläraren har vunnit 110 miljoner

TRAV

Från gymnastiklärare till proffsspelare.

Göran "Mac" Andersson har spelat in 110 miljoner kronor på trav genom åren.

Nu hjälper han dig i jakten på helgens jackpottmiljoner.

– Jag har ett miljondrag som ingen annan har hittat, säger "Mac".

Foto: Privat

Den tidigare gymnastikläraren är en av landets mest framgångsrika spelare. Göran Andersson från Södra Sandby har ägnat större delen av sitt liv åt trav. Han har jobbat stenhårt och lagt ner åtskilliga timmars arbete. Han har satsat mycket men också lärt sig hur man ska komma åt storvinsterna. För några år sedan vann Göran Andersson 14,2 miljoner kronor på nyårsafton. Han har vunnit hela nio miljonvinster vid olika tillfällen. Totalt har han spelat in 110 miljoner kronor genom åren.

– Jag tänkte öka på den siffran ytterligare nu i helgen, säger Göran Andersson och skrattar.

– Jag vill samtidigt säga att jag har haft en väldigt hög omsättning på mina spelbolag genom åren. Men tack vare storvinsten på 14,2 miljoner ligger jag plus på spelet. Det bästa sättet att vinna stora pengar är att gå ihop och spela tillsammans i bolag. Man ska gå in för V75, det är bästa spelet och det är där miljonerna finns. Läs på så mycket som möjligt, se så mycket trav du kan och krydda experternas tips med dina egna idéer.

Hur har det gått i år?

– Den största vinsten är på 700 000 kronor och sedan har vi haft några på runt en halv miljon kronor. Så nu borde det vara dags för en ny fullträff igen.

Känd på Jägersro

Göran "Mac" Andersson är en välkänd profil på Jägersro, där han tidigare var värmningsexpert i intern-tv:n. Han har hållit på med trav sedan han var 14 år och gått på Jägersro sedan 1956. Till den stundande derbyhelgen på sin hemmabana är "Mac" extra taggad. Det är dessutom jackpott på V75 där en ensam vinnare kan ta hem 47 miljoner bara på sju rätt. Vad passar väl bättre än att låta Göran Andersson tipsa om de bästa vinnarna.

– Det kan mycket väl bli stor show av Lutfi Kolgjini. Han har flera fina chanser men bästa spiken är Simb Chaplin (V75-7). Han är ny i "Luddes" träning och har imponerat i ett provlopp som han vann på strålande tiden 1.11,9. Hästen är snabb ut och jag litar på att han leder hela vägen. Många skriker ut att Brioni är Europas bästa häst men jag tror att han är chanslös ifrån bakspåret.

– En annan bra spik är Zola Boko. Hästen har imponerat enormt på slutet och var bländande vid senaste segern på Jägersro. Trots läget är det långsökt att tro att han ska förlora.

Vem är ditt hetaste miljondrag? Vinnaren som ska bära vägen till 47 miljoner kronor.

– Det är Follow Me Ås (V75-5) som är en riktig rysare i ett öppet stolopp. Skrällen brukar ofta komma i den här typen av lopp. Hästen är helt bortglömd och bara streckad på två procent. Hon har ett bra smygläge och kan komma fram på innerspår hela vägen. Jag hoppas att Per Lennartsson följer sargen så länge som möjligt. Tittar man på tiderna så är hon inte sämre än de två som är favoriter och just favoritduon är sårbara anser jag.

– En annan häst som jag har följt på slutet är M.T.Buffett (V75-6). Han har varit nära flera gånger och vinner lopp när som helst. Favoriten Minos Vang har imponerat men har ett dåligt läge och jag tycker absolut att man ska ta med M.T.Buffett.

– När man spelar V75 rekommenderar jag att man tar ett par spikar och sedan täcker upp flera lopp med kanske alla hästarna. Det har varit ett vinnande koncept för mig, säger Göran "Mac" Andersson.

FAKTA

Göran "Mac" Anderssons V75-tips

V75-1: Alla 12 hästarna.

V75-2: 1, 10

V75-3: 8 Zola Boko

V75-4: 1, 6

V75-5: Alla 15 hästarna

V75-6: 1, 6, 11

V75-7: 1 Simb Chaplin