Hon fick Fylking att börja gråta

”Det mest känsloladdade som jag har varit med om”

Malin Löfgren grät av lycka när hon lyckades köpa Sanity på RIX-auktionen. Gert Fylking blev så berörd att han också började gråta.
TRAV

Malin Löfgren grät av lycka efter köpet av Sanity på auktionen.

Inte ens RIX-profilen Gert Fylking kunde hålla tillbaka tårarna.

– Det var så känsloladdat. Jag blev lite chockad när jag såg att han också grät, säger Malin Löfgren.

Det har varit ett par omtumlande dagar för Malin Löfgren. Hon lyckades köpa tillbaka RIX-vinnaren Sanity. Priset blev dock oväntat högt – 780 000 kronor.

Nu talar hon ut om känslorna efter den jobbiga tiden.

– Jag har gått på helspänn hela förra veckan. Klart att priset blev lite högre än vad det kanske borde varit. Det har varit så mycket publicitet runt det här så det är inte så konstigt, säger Malin Löfgren.

Har du hunnit smälta allt nu?

– Det var helt sjukt vad känsloladdat det var under auktionen. Jag var helt borta i huvudet. Sedan när det gick upp för mig att vi vann auktionen brast allt, säger Malin Löfgren.

Och även Gert Fylking blev starkt berörd. Så här sa han i TV4 Sport i går:

– När Malin hade vunnit budgivningen sa hon: Han får komma hem, han får komma hem. Malin började grina och då började jag att grina också, berättade Gert Fyking.

Malin Löfgren:

– Haha jaa, det var verkligen helt otroligt. Allt brast verkligen för mig när vi ropade hem Sanity.

TV4-reportern Åsa Elmroth intervjuade Malin Löfgren direkt efter RIX-auktionen. Och hon kunde inte heller hålla tillbaka tårarna.

– Vi är väldigt bra kompisar. Jag blev lite chockad när jag såg att hon storbölade. Det här är det mest känsloladdade jag har varit med om, alla kategorier, säger Löfgren.

ARTIKELN HANDLAR OM