Tränaren: Han har kapacitet för seger

TRAV

Fredrik Pedersen har tre hästar till start på Örebro.

Han tror mycket på sitt löfte Bright A.E.

– Kapacitet finns för seger, säger Pedersen.

Foto: Kanal 75
Fredrik Pedersen.

Fredrik Pedersen tror att hans Bright A.E. kan bli något att räkna med i framtiden. I dag startar hästen från innerspåret på Örebros lunchomgång.

– Bright A.E. (V4-2) kommer att bli riktigt bra nästa år, hästen är stor och lite gänglig och behöver växa in i kroppen. Han har fått trava utvändigt ledaren i bägge sina starter och gjort det bra. Jag kan inte tänka mig att vi kan ta ledningen, även om han inte är dålig ut på något sätt, jag vill ge honom ett snällt lopp och kör lite på chans. Kapacitet finns för seger, inget snack om det, säger Pedersen till ATG.se.

Fredrik Pedersen startar även Amaretto Zon i V4-3 och Västerbo Diego i den avslutande omgången. Så här säger han om chanserna:

– Amaretto Zon är jämn och säker och gör bra lopp varje gång och hon har även blivit mer stabil på sistone. Läget gör att vi är lite utlämnade till vad dom andra gör. Jag smyger med och kör till slut, en outsider.

– Västerbo Diego har blivit som en ny häst sedan vi kastrerade honom och han känns fin i jobben. Motståndet han mött har väl inte varit av den kalibern det är idag men jag känner mig ändå inte slagen på något sätt, även han är en outsider.