Hästarna som kan ge 65 miljoner kr

Trav365 analyserar omgången – här är tänkbara storskrällar

Foto: Kanal 75
Amaretto Zon, Askö Toy, The Z. och Arras kan vara möjliga skrällvinnare på Åbys V75.
TRAV

Vill du vinna 65 miljoner kronor?

Här är hästarna som kan fixa drömvinsten:

Trav365 analyser omgångens superskrällar.

Det är skrällarna som ingen annan tror på som du ska försöka få med på kupongen. Det är huvudvägen till miljonerna på V75.

Trav365 går igenom samtliga avdelningar och tar fram en superskräll i varje avdelning.

V75-1: Gustav Car, streckad på 1% av kupongerna. Läget är inte det bästa men kommer Anders Cristiansson igenom hyggligt från start kan ekipaget var med där framme – och formen är bra.

– Verkar jäkligt fin faktiskt. Har gjort idel bra lopp de senaste gångerna. Det är bra hästar med. Måste ha lite tur om det ska räcka men han går alltid till slut, säger Anders Cristiansson.

V75-2: Amaretto Zon, streckad på 1%. Fått det sämsta läget men det brukar ofta skrälla i 15-hästarsloppen. Har hygglig form med två tredjeplatser och en seger på de tre senaste.

– Gör säkert ett bra lopp igen. Om hon är i närheten av täten när vi springer in på upploppet är hon nära. Hon avslutar riktigt bra, säger tränaren Fredrik Persson.

”Var bra senast”

V75-3: Arras, streckad på 8%. Copper Beech och Skogans Joker blir mycket spelade. Just därför kan Arras vara ett roligt spel. Hästen är härdad i guld och trivs bra på Åby. Streckprocenten lockar.

– Arras var bra senast och verkar ha form. Läget är dock svårt att och det finns några som jag inte kan ta mig förbi. Jag får försöka hitta ner i en vettig position men hästen har i alla fall form, säger kusken Stefan Söderkvist.

V75-4: Makes People Talk, streckad på 4%. Är totalt bortglömd det här öppna Klass II-loppet. Åke Svanstedt har länge väntat på att det ska lossna för den här hästen. Nu har hästen ett intressant smygläge med spår åtta. Och på Åby finns ju dubbla open stretch…

– Makes People Talk är ingen tokig häst i grunden och han är på rätt väg nu. Han har varit förbättrad på slutet och vi har provat med lite olika utrustningsändringar fram och tillbaka. Det är väl inte första hästen man tror ska vinna det här loppet när man tittar på startlistan. Men jag tycker inte att han är helt borta och kan vara en rysare. Jag väntar på att polletten ska trilla ner, säger Åke Svanstedt.

”Både stark och snabb”

V75-5: The Z. Streckad på 2%. Har gått hyggliga tider och kommer att bli påpassad på vinnarspelet – trots sitt dåliga läge. Och hästen tål att göra en hel del själv.

– Det är en rätt så bra häst som kan vinna om det stämmer med positionerna. Hon är både stark och snabb, säger tränaren Conrad Lugauer.

V75-6: Askö Toy. Streckad på sju procent. Härdad på V75 och körs av en kusk i form. Perfekt utgångsläge och kan utnyttja open stretch. Kusken Kaj Widell är väldigt uppåt på hästen.

– Jag tycker inte att man ska nonchalera henne. Hästen är mycket vass på en kortspeed och dubbla open stretch på Åby gynnar henne. Hon har ett lopp i kroppen nu då hon hade stått innan över för en behandling. Jag blir inte förvånad om hon räcker här och man kan lugn kalla henne för ett miljondrag, säger Kaj Widell.

V75-7: Sir Remington, streckad på 4%. Har nu två lopp i kroppen efter sin skadefrånvaro. Skötaren och hjälptränaren Ulf E Lindqvist är en man som vet hur man ställer i ordning hästarna.

– Sir Remington känns otroligt laddad och fin i jobben. Det blev en lite för tuff resa senast och det är inget att säga om. Han ska ha gått framåt rejält med två lopp i kroppen. Hästen har tidigare visat att han duger på V75 och jag har feeling att han gör ett riktigt bra lopp här. Jag blir inte ett dugg förvånad om han speedar till vinst, säger Ulf E Lindqvist.

Anders Granlund, Michael Carlsson/Minimedia