TV4-experten: Det börjar med en skräll

Foto: KANAL75
Per Skoglund tror på 9 Bachelores Dream i V75-1.
TRAV

Onsdagens extra V75-omgång bjuder på superjackpott och chans att vinna 90 miljoner om du blir ensam med alla rätt.

TV4:s reporter Per Skoglund har analyserat loppen åt Trav365:s läsare och tror på rejäl utdelning på V75.

– Det kan bli en hygglig julafton. Vinner jag är det tveksamt om jag firar jul i Sverige, säger han.

Här är Per Skoglunds kommentarerar, lopp för lopp.

V75-1

”Ett jämt stolopp och här kan en skräll ligga på lur. Det är flera hästar som är ute efter ledningen och är dokumenterat startsnabba. American Dream A.T. har inte övertygat och jag tror inte hästen vinner.

Jag har följt 9 Bachelores Dream en längre tid. Stallet är på väg upp så jag tror att det kan börja med en skräll på V75 och att Bachelores Dream kan vinna det här.”

V75-2

”Loppet ser väldigt svårt ut . Det är hästar som kommer från blandande prestationer. Jag tror att 3 Isalus står på tur att vinna, hästen har vrålspurtat vid de senaste starterna. Det är inte omöjligt att det bli en kusk med tysk brytning i vinnarcirkeln.

Jag tror att Björn Goop kommer att ladda för ledningen med 1 Nicke Palema, men risken är att han brinner upp i ledningen. Hästen blev het senast. Jag tror på seger för 3 Isalus eller 9 Pamona. Det är två starka spurtare”.

V75-3

”1 Salinity kommer att streckas av många, men jag tror inte att hästen kan svara ledningen och lever farligt.

Jag gillar 2 No More Headache. Jag tror att han kan bli en riktig huvudvärk för V75-spelarna om man inte har med honom. Jag tror att 2 No More Headache vinner”

V75-4

”Loppet ser jämt ut. Jag vet inte riktigt hur loppet kommer att bli kört och jag tycker att man ska ta med 6-7 hästar. Det räcker bra. Hästarna som kan vinna är 3, 4, 5, 8, 11, 12.”

V75-5

”Det är ett långlopp. Ett bra drag kan vara 6 Virago Hebre. Jag hoppas och tror att Björn Goop kan ladda för ledningen. Kan han bestämma framme i ledningen kan han vinna. Hästen är stark. Jag tror att Virago Hebre kan komma till ledningen och att hästen vinner.

V75-6

”Är ett stolopp, här kommer min andra spik, 4 Tiffany Brodda. Hästen har mött stenhård konkurrens och haft omöjliga lägen. Den här gången är det bra spår och hästen är snabb från början. När hon får ledningen kan inga ta ner henne. Jag tror på 4 Tiffany Brodda.”

V75-7

”1 B.B.S.Bigtrade kom tillbaka från lång frånvaro senast. Hästen såg bra ut över upploppet med Jorma Kontio. Innerspåret skulle kunna strula till det. Blir han inte fast vinner han. Jag tror på 1 B.B.S.Bigtrade.”

ARTIKELN HANDLAR OM