Ett ögonblick, Micke Nybrink...

...som gör ett supersystem för 90 000 kr i Sportbladet

TRAV

Kan du missa sju rätt?

– Om jag kan! Det är toppchans att jag spricker. Även om 180 000 rader är mycket ska man inte inbilla sig en massa saker, som att det går att köpa sjuan. Att helgardera de sju loppen kostar drygt 22 miljoner kronor. Spel på hästar handlar om att lägga en slant man har råd att avvara, inget annat. Räkna med att pengarna är förlorade. Måste ändå säga att jag tror stenhårt på den här lappen. Det ser förbannat bra ut, bara spiken, kanonen B.B.S.Bigtrade i sista loppet, gör sin plikt.

Vilket är det största systemet som du gjort tidigare?

– Vet inte, jag har ju gjort stora system i Aftonbladet tidigare, runt 20 000 rader, men det här är utan tvekan all time high.

Kan man vinna 90 miljoner på det här systemet?

– Absolut, vinstpotentialen finns där. Kupongen pallar en frostnatt.

Vilket är ditt bästa tips till onsdagen?

– Förutom att man ska tro på sig själv? Okej, B.B.S.Bigtrade (V75-7) är en topphäst som varit skadad men nu fått ett lopp i kroppen. Han såg jättefin ut i comebacken där han kördes snällt och spurtade bra i skymundan. Nu är läget perfekt och jag räknar med att han vinner ganska lätt.

Vad gör du om du vinner 90 miljoner?

– Gör en djävulskt stor lapp på lördag då Solvalla kör V75-finaler och så blir det konstiga odds i loppen i några veckor. Nej jag skojar bara. Då lägger jag av med allt som har med jobb att göra, det är ett löfte. Jag koncentrerar mig helt på min familj, på löpning, träning (bänkpress), golfen (blir medlem i Bro Hof och sänker mig till 2,8 i handicap) köper ett mysigt hus i Italien. Äsch, jag vet inte. Men nog skulle jag kunna stå pall för omställningen.

Till sist vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att det går bra med vår lilla bebis som ligger i magen på min fästmö Anna. 1 januari är det dags. Det är samma känsla som att bli ensam på sju rätt att bli pappa. Tror jag.

Fotnot: Köp Aftonbladet i dag och tävla om Nybrinks V75-system. Under dagen har 90 personer chansen att vinna en andel. Läs mer om tävlingen i tidningen.