ATG-tomtens julklapp: Jag har två bra spikar

TRAV

Här är ATG:s egen jultomte: Johan Lindberg.

Och nu bjuder han på två jackpottspikar i julklapp.

– Tamilphoto och Young Forever tror jag vinner, säger Johan Lindberg.

Johan Lindberg.

För jackpottspelarna som tar rygg på Johan Lindbergs spikar är det bara hoppas att han har konverserat tipsformen från i lördags. Då fick Lindberg åtta femmor på sitt V75-system – vilket gav drygt 16 000 kronor.

– Det är bra då kan jag satsa lite extra i kväll. Samtidigt var det lite surt i lördags då jag hade fyra spikar att välja mellan på förhand: Katjing, New Chance, Bobtail och Ridgehead Cahore. Jag valde Katjing och Bobtail men tyvärr hade jag inte rätt begränsningar på jokersystemet så det blev bara fem rätt. Jag sprack på storskrällen Romeo Fame, säger Johan Lindberg.

Känner hästen bra

I kväll kan en ensam vinnare ta hem över 90 miljoner kronor. Johan Lindberg, som jobbar som huvudredaktör på Kanal 75, har tagit ut två jackpottspikar till Trav365:s läsare.

– Det sägs att tomten kommer från Finland och då passar ju Tamilphoto (V75-3) väldigt bra som spik. Det är en väldigt bra häst som måste köras på lång väntan. Björn känner hästen bra sen tidigare och jag tror att han kör den till seger, säger Johan Lindberg.

– Young Forever (V75-5) med Örjan Kihlström har jag snöat in mer och mer på. Örjan och och 3140-distans är en bra kombination. Loppet ser ganska billigt ut och jag har jättefeeling för hästen.

Hur länge hade du sparat på ditt tomteskägg?

– Haha, jag rakade mig inte på 24 dagar. Men nu är det borta.

Till sist, har du någon rolig miljonskräll?

– Twins Vilda var jättebra vid en seger i oktober. Daniel Olsson ligger just nu på 16:e plats i V75-mästaren och vill så klart komma med till finalen. Han är jättetaggad på att vinna det här loppet. Dessutom är favoriterna i loppet svaga.