”Gick på hästnamn”

Butiken om miljonvinsten i Östersund

Foto: PRIVAT
TRAV

I onsdags vann någon eller några i Östersund 11,2 miljoner kronor på V75.

Ingen har vetat vem vinnaren är, men nu verkar gåtan vara löst.

– Vi har hört att det ska vara två kompisar i 28-årsåldern som aldrig har spelat på trav tidigare, säger Robin Albertsson i spelbutiken.

Onsdagens jackpott-omgång på Solvalla blev mycket svårlöst. Flera skrällar slog till och bara tio system lyckades pricka in alla rätt.

Ett av de vinnande systemen var inlämnat på Coop Forum i Östersund. Spelaren hade satsat 96 kronor och vinsten blev hela 11,2 miljoner kronor. Sedan onsdagen har butiken väntat på att vinnaren ska ge sig till känna, men ännu har ingen varit in i butiken.

Nu börjar Coop Forum dock ana vem vinnaren är. Enligt ryktena ska det vara två killar som prövat på att spela på trav.

– Det pratas en hel del och många är nyfikna på vem storvinnaren är. Enligt det vi har hört ska det vara två kompisar i 28-årsåldern som typ aldrig har spelat på trav tidigare, säger Robin Albertsson på Coop Forum i Östersund.

Gick på hästnamn

De ska inte har varit så pålästa, utan haft en speciell taktik när de plockade ut hästarna.

– Det verkar som att de inte har så stora kunskaper om trav och gjorde en rad där de chansade med olika hästar. De gick mycket på hästnamnen, säger Robin Albertsson.

Nu väntar de bara att vinnarna ska komma in i butiken. Enligt Hasse Svennehed på ATG dröjer det dock innan de kommer att efterlysa vinnaren.

– Jag tycker att vi ska ge dem lite tid. Om de inte har gett sig till känna en bra bit in i januari får vi aktivt gå ut och efterlysa dem. De kan gå in till vilket ombud som helst och lämna in sin kupong, när de har lämnat in sin kupong märker vi av det, säger Svennehed.

ARTIKELN HANDLAR OM