”Läge att spela”

Micke Nybrink om dagens säkra, drag och avslag

TRAV

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

1 Benetton P. (V64-2) lämnar jag ensam på kupongen. Han har visat mycket bra form den senaste tiden och har ett perfekt läge. Senast långspurtade han starkt från fjärde ytter. Det är inte säkert att han kan behålla ledningen men om han inte blir fast bör han ha en jättechans att vinna.

DAGENS DRAG

4 King of the Moor (V64-3) är ett hett segerbud. Han var ruskigt bra vid segern senast då han pressade sig till spets och försvann till överlägsen seger på topptid. 5 Magellan Bay (V64-5) måste man tro på i dag. Han har hittat fina formen igen och med Daniel Olsson bakom sig är det läge att spela.

DAGENS AVSLAG

Det är förstås ganska dumdristigt att lämna avslag på en häst som vunnit i sju av de åtta senaste starterna. Men 2 Ronda Brick (V64-6) möter knivskarpt motstånd nu och kan faktiskt åka på stryk.

Patrik Fernlund

(Medarbetare på aftonbladet.se/trav365)

DAGENS SÄKRA

2 Prince L. (V64-1) är en riktigt lovande fyraåring som har tre raka segrar. Gör nu debut för Stig H Johansson som förberett sin häst väl. Är snabb ut och från ett perfekt läge borde han ha bra segerchans, trots att han inte startat på ett tag. En vettig spik att inleda V64-spelet med.

DAGENS DRAG

4 Luxor D.K. (V64-4) är inte så tokig och gjorde ett rätt så bra lopp senast. Är kraftigt kuskförstärkt och i ett mycket billigt lopp kan hon skrälla. 3 Decarone (V64-5) kommer från ett formstall och har en vass spurt att tillgå. Blir det hårt tempo kan han överraska.

DAGENS AVSLAG

1 VästerboStreetlite (V64-6) har gjort flera fina lopp på sistone men möter nu riktigt bra motstån. Är inte snabb ut och kommer bli över från start. Hon måste ha tur för att vinna och platsar därför inte på min kupong.