Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Ögats drag

Dagens spik

Avdelning 2 nummer 7 Dust all Over. Har haft semester i tio dagar och kom nu hem till en spännande jackpot omgång på lördag.Har pluggat lopparkivet för fulla muggar då jag har missat en del lopp under min semester. Tror att det kommer att ge mycket bra betalt på lördag då jag har redan sett ett par favoriter i klar fara. I kväll gäller det att få in en bra slant så att man trycka på rejält på lördag. Jag ser Dust all Over som kvällens bästa spik. Han har inte glänst på slutet men jag "vet" att stallet är på väg upp och då Dust all Over är överlägsen fartmässigt spikar jag utan tvekan.

Dagens drag

Avdelning 5 nummer 4 Lilljeppe. Han har visat fin form länge och vann lätt senast. Är bara streckad på 15% och det är mycket spelvärt. Ett kul streck både på V65 och på dubbelspelet.

Dagens avslag

Avdelning 3 nummer 9 Elling. Jag tyckte att han var stinglös i comebacken. Visst, han är säkert bättre med loppet i kroppen. Men han är streckad på nästan 90% och det är alldeles för mycket då han inte har bevisad form. Jag hoppas att det skräller till rejält.