Stjärnan fixade storvinst på V75

Foto: FREDRIK HOFGAARD
Nicklas Danielsson.
TRAV

Han har gjort succé i Djurgården och varit med och tagit laget till SM-final.

Dessutom ordnade han en storvinst till lagkamraterna på V75.

– Vi vann 615 000 kronor. Det är min största vinst hittills på trav, berättar han.

Djurgården har gjort succé i år, för första gången på nio år är laget i SM-final. Mycket tack vare spelaren Nicklas Danielsson som har stått för viktiga mål både i kvartsfinalen och semifinalen.

Danielsson är inte bara en skicklig hockeyspelare. Även som travspelare har han haft framgång. Senast den 13 mars, då V75 avgjordes på Momarken, prickade han in alla rätt på V75, en vinst som gav 615 000 kronor. Med på systemet var lagkamraterna Nichlas Falk, Andreas Engqvist, Christian Eklund, David Printz, Tim Ericsson och Andreas och Michael Holmqvist.

– Det var jag som gjorde systemet. Det här är min största vinst hittills, men jag hoppas att det blir flera, säger Nicklas Danielsson.

”Ska göra något roligt”

Tyvärr kunde han inte följa loppen då en match kom emellan.

– Jag såg de tre första loppen, sedan hade vi matchsamling. Jag tittade på text-tv efter matchen och såg att vi hade alla rätt. Det var grymt skönt och det var kul att vi var några stycken som delade på vinsten. Vi var åtta stycken som spelade tillsammans. Alla får göra vad de vill för vinsten. Jag ska göra något roligt, men jag har inte bestämt vad det blir, säger han.

Hur kommer det sig att du är travintresserad?

– Jag har kompisar som är travintresserade. Jag tycker om spänningen och så är det en skön avkoppling mellan matcherna.

Flera hockeyspelare äger travhästar, bland annat Kristian Huselius och Peter Forsberg. Men Nicklas Danielsson har ännu inte slagit till.

– Nej, jag har har inte någon häst, men man vet aldrig. Jag har inte planerat att jag ska köpa någon just nu.